Med näringslivet i fokus | Business Region Göteborg

Din partner i näringslivet

Det ska vara lätt att starta, utveckla och etablera företag i Göteborgsregionen. Vi på Business Region Göteborg skapar förutsättningar för hållbart företagande och fler jobb. Ta hjälp av oss oavsett om du just startat ditt företag, om du vill komma vidare med din idé eller om du funderar på att investera eller etablera verksamhet i regionen. Vi är din partner i näringslivet. 

Kontakta oss     031-367 61 00

Bild på en prideflagga och ett kasettband

Våra erbjudanden

Vi tillhandahåller rådgivning och nätverk för företagare och etableringar i regionen. Upptäck våra workshops och program för att hålla dig uppdaterad och relevant.

Upptäck våra erbjudanden

Företagsrådgivning

För komplett företagsstöd tillhandahåller vi personliga rådgivare och experttjänster inom ett brett spektrum av områden.

Hitta en rådgivare

Projekt i samverkan

Tillsammans med näringsliv, offentliga aktörer och akademi är vi engagerade i och driver flera strategiska samverkansinitiativ och projekt i Göteborgsregionen och internationellt.

Läs mer om hur vi samverkar
Bild på en grafisk mall

Guide till Göteborgs näringsliv

Vill du ha fakta om Göteborgs näringsliv? Klart att du vill. Vi har samlat allt du behöver veta om Göteborgsregionens näringsliv, samarbeten, utveckling, forskning och mycket, mycket mer. Allting på ett och samma ställe. 

Jag vill läsa guiden
Din partner kontaktannons

Skapa långsiktig framgång med Tillväxtprogrammet

En bra partner vill se den andra utvecklas, lyckas och växa. Det är precis vad vi vill att du och ditt företag ska göra. I Tillväxtprogrammet hjälper vi dig att jobba smartare och effektivare för att bli mer framgångsrik. Gör som 300 andra företag och gå med i Tillväxtprogrammet! 

Jag vill läsa mer om Tillväxtprogrammet
https://app.emarketeer.com/resources/20259/My_Images/FE/Business_Center/brg-BRG-136.jpg
25 jun
EVENEMANG  -  25 jun

Nätverka dig till affärer

Välkommen till en inspirerande eftermiddag där vi fokuserar på hur du kan stärka ditt nätverk för affärer. Lär dig strategier för hur du knyter värdefulla kontakter för din verksamhet.
Läs mer och anmäl dig här
https://app.emarketeer.com/resources/20259/My_Images/FE/TECH/TechMeetUp/Eventbild_TechMeetUp_PlugandPlay_Business-Region-Goteborg.jpg
28 jun
EVENEMANG  -  28 jun

TechMeetUp: Plug and Play - Plug into the global innovation ecosystem

Missa inte vår sommaravslutning med TechMeetUp! Vi välkomnar Plug and Play, som kommer att berätta om sin dynamiska plattform och hur du kan dra nytta av den för att främja innovation och samarbeten globalt inom ekosystemet.
Läs mer och anmäl dig här
bild lokalmarknadsdagen
21 aug
EVENEMANG  -  21 aug

Lokalmarknadsdagen

Lokalmarknadsdagen är ett heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen. 
Läs mer och anmäl dig här

Lyssna på vår podd!

#64 Fakta & Statistik 2024 – kunskap om Göteborgs näringsliv
Lär dig det viktigaste om Göteborgs näringsliv på 30 minuter! Få underlag för välgrundade beslut och identifiera nya möjligheter för dig och ditt företag. Här presenteras de mest intressanta delarna i vår rapport Fakta & statistik av Peter Warda, senior analytiker och författare till rapporten samt Patrik Andersson, vd Business Region Göteborg.