Skapa långsiktig framgång med Tillväxtprogrammet

Vi ger dig och ditt företag verktygen att utvecklas!

En bra partner vill se den andra utvecklas, lyckas och växa. Det är precis vad vi vill att du och ditt företag ska göra. I Tillväxtprogrammet hjälper vi dig att jobba smartare och effektivare för att bli mer framgångsrik.

Vill du också utveckla ditt företag och skapa långsiktig framgång? Gör som 300 andra företag och gå med i Tillväxtprogrammet! 

Fyll i intresseanmälan   Läs mer

Din partner kontaktannons

Upptäck fördelarna med Tillväxtprogrammet

Tillväxtprogrammet är till för små och medelstora etablerade företag som vill utvecklas och skapa hållbar tillväxt. Genom att gå med i programmet får du personlig rådgivning och analyser för att identifiera och stärka företagets styrkor och möjligheter. Dessutom får du tillgång till nätverk, workshops, expertstöd och andra kunskapsverktyg som hjälper ditt företag att nå sin fulla potential.

 

Så kan vi hjälpa dig

Tillväxtprogrammet bygger på forskningsbaserad kunskap och omfattande erfarenhet från näringslivet. Det gör att vi effektivt kan vägleda företagare och ledare i att optimera sina affärsstrategier för att nå långsiktig framgång.

Tillväxt- & Hållbarhetsanalys

Vi dentifierar ditt företags styrkor och svagheter och föreslår prioriterade åtgärder för att säkerställa långsiktig tillväxt och hållbarhet.

Personlig företagsrådgivare

En dedikerad företagsrådgivare hjälper dig att definiera och matcha dina behov med rätt insatser och expertis för att förbättra din affärsstrategi.

Event & Nätverk

Delta i kunskapsaktuella event och seminarier och bygg värdefulla nätverk genom nya kontakter med andra framgångsrika företagare.

Genom Tillväxtprogrammet har vi fått helt ovärderlig hjälp. Både genom det stora kontaktnätet vi har fått och genom de duktiga konsulterna som stöttat, gett oss kunskap och varit bollplank.
- Amelie Hellners Johnson, vd Haj Agency
Vd James Nahani med medarbetare på Techcon, ett deltagande företag i Tillväxtprogrammet, i verkstadsmiljö.

Företag i Tillväxtprogrammet går bättre och anställer fler


Statistiken är tydlig. Vid en årlig tillväxtmätning, jämfört med likvärdiga företag i en kontrollgrupp, visar resultatet att företagen i Tillväxtprogrammet går bättre i samtliga mätkategorier:

  • Högre tillväxt
  • Anställer fler
  • Ökar mer i omsättning
  • Har en bättre lönsamhet
  • Är mer konkurrenskraftiga 

Läs mer i senaste Tillväxtrapporten

Bild på Företagsrådivare från Business Göteborg

För vem passar Tillväxtprogrammet?


Programmet riktar sig till små och medelstora etablerade företag som vill växa, utvecklas framgångsrikt och öka sin lönsamhet. Ni behöver vara placerade i någon av Göteborgsregionens 13 kommuner. 
 

Pris
Medlemskap kostar 12 000 kr första året och därefter 7 500 kr per år.

Kostnadsfritt möte
Innan du blir medlem kan du boka ett kostnadsfritt möte med en av våra företagsrådgivare för mer information och en plan för hur ditt företag kan nyttja Tillväxtprogrammet.


Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!