Ansök till Exportboost 1 december

1 december 2021, 08:45
Digitalt
Allt ljus på dig och din exportaffär! 1 december kör vi en ny omgång av Exportboost. Anmäl dig och din utmaning kring internationalisering. Är du kvalificerad kan du få en av 3 platser vid detta tillfälle.

Exportboost är ett fantastiskt erbjudande för dig som leder ett litet eller mellanstort företag att få tillgång till 10 olika exportrådgivare vid samma tillfälle. Du får kostnadsfritt delta i ett digitalt möte där alla lyssnar till din utmaning och där du direkt får svar om hur du kan komma vidare.

Datum: 1 december
Tid: 3 slot-tider á 45 minuter fördelas under förmiddagen (08:45 – 11:30)
Teamsmöte: Länk skickas ut vid anmälan.
För vem: Rådgivning för små och medelstora företag som kommit en bit på väg med sin internationalisering

Denna frågestund är producerat av Exportcenter Väst och finansierat av medel från REACT-EU.

Vid frågor, kontakta: Jesper Öhrn

Röster från tidigare deltagare:

”Väldigt tacksam för att denna möjlighet finns. Visste inte att så många olika organisationer samarbetar för att stötta oss företagare i vårt arbete. Exportboost är verkligen en boost i arbetet med att ta steget i att exportera sina varor / tjänster. Tack!”

”Blev så underbart proffsigt bemött. Jag är mycket tacksam att vi fick inbjudan till er. Formatet är ju superbra. vi fick träffa alla, fick förtydliga oss till alla.”

Arrangörer/Exportcenter Väst

Business Region Göteborg (BRG), Almi, Enterprise Europe Network, Business Sweden, Exportkreditnämnden (EKN), Industriell dynamik/RISE, Svensk Exportkredit (SEK), Region Halland, Västra Götalandsregionen (VGR), Västsvenska handelskammaren.

Anmäl dig här
Aktivitetstyp

Tipsa en vän

Visa cookie-information