https://app.emarketeer.com/resources/20259/My_Images/FUTV/Tillvxtprogrammet/Eventbild-Ledarseminarium231207_1920x1080px.jpg
Fullbokat

Blixtsnabba beslut med Jonas Eriksson

Date and time7 december 2023, 15:30 - 18:00
Tillväxtprogrammet
Location and addressElite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyn 36, Göteborg
Sub categories Tillväxtprogrammet, Utveckla företag
Aktivitetstyp Föreläsning

Har du någonsin undrat hur det är att fatta blixtsnabba beslut för fotbollstjärnor som Zlatan, Messi och Ronaldo? Jonas Eriksson vet allt om ledarskap under extrem press och den stora betydelsen av teamwork. Ta chansen att lyssna på en av Sveriges framstående experter inom området - detta är Ledarseminariet du inte vill missa!

Anmälan

 

Jonas Eriksson är Sveriges mest framgångsrike fotbollsdomare genom tiderna, med över 30 år som domare och dömning av över 200 internationella matcher, inklusive EM och VM. Han rankades som världens fjärde bästa domare år 2016. Men hans mångsidiga karriär sträcker sig längre än så. Utöver sitt imponerande domaruppdrag är Jonas även en erfaren entreprenör. Han var bland annat delägare i IEC in Sports, som såldes för hela 80 miljoner euro.

Idag är Jonas involverad i 20 olika bolag och driver framgångsrikt en träningskedja samtidigt som han är en respekterad expertkommentator på TV. 

Han har även etablerat sig som en betydande figur inom näringslivet och blev känd för en bredare publik genom sin medverkan som en av "drakarna" i SVT:s Draknästet. Jonas är en erfaren föreläsare som 2018 nominerades till “Årets talare”.

Jonas kommer att dela med sig av sina unika erfarenheter och insikter om blixtsnabba beslut, arbete under extrem press och vikten av teamwork. Han kommer även att belysa parallellerna mellan ledarskap inom fotbollen och företagande. Genom sin berättelse om hur han ledde superstjärnor som Zlatan, Messi och Ronaldo kommer du att lära dig om att ändra tänkesätt, samarbeta, våga ta beslut och analysera dem för att bygga framgångsrika företag. Jonas Erikssons föreläsning kommer att erbjuda inspiration, glädje och värdefulla insikter för alla deltagare på evenemanget.

Missa inte årets sista Ledarseminarium med Tillväxtprogrammet - välkommen att anmäla dig! 

 


Ledarseminarium | Torsdag 7 december

15:30  Registrering och välkomstmingel med kaffe på Elite Park Avenue Hotel 

16:00  Föreläsning med Jonas Eriksson

16:45  Lättare mat och mingel

17:15  Fortsättning föreläsning 


 

Detta Ledarseminarium riktar sig till deltagare i Business Region Göteborgs tillväxtprogram.

Företagare som är medlemmar i vårt tillväxtprogram kan delta i detta ledarseminarium, ni kan anmäla upp till två personer från varje företag. Lättare förtäring ingår. Om du får förhinder var god avboka dig i god tid eller meddela oss annars tillämpar vi en no-show-avgift på 500 kr.

Blir du också nyfiken och vill delta? 

Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup på tillvaxtprogrammet@businessregion.se så berättar hon mer om hur vi stöttar företagare som vill utveckla sig själva och sin verksamhet!

Talare

Jonas Eriksson är Sveriges mest framgångsrike fotbollsdomare genom tiderna med erfarenhet från VM, EM och Champions League. Utöver sin domarkarriär har han framgångsrikt byggt och sålt flera företag. 

Han är även känd som investerare i SVT:s "Draknästet" (2021) och föreläser om ämnen som ledarskap, internationell kommunikation, konflikthantering och personlig utveckling (och hans inspirationsföreläsning passar även de utan något större sportintresse).

Närmsta hållplats för detta evenemang är Götaplatsen alternativt Valand.  


För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Du blir så bra på bild! 

Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning för att publicera i våra sociala kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Anmälan till event

Vi finns här för att hjälpa dig