D-Congress 2021

2 juni 2021, 09:00
Mässans Gata/Korsvägen, 412 94 Göteborg
Med mer än 2000 deltagare, 110 utställare och 70 talare är vi Nordens största event för digital handel. Hela det svenska e-handelsekosystemet kallas till en hel dag med inspirerande talare, erfarenhetsutbyte och etablering av nya affärsrelationer.

Tema: ”Tillit - nyckeln till tillväxt i en tid av ovisshet”

Både samhället och handeln styrs allt mer av vem och vad vi väljer att lita på. Det är en av de viktigaste frågorna i vår tid just nu. Det sker en stor förtroendeförändring som omformar politik, företag och samhälle. Upptäck hur du navigerar din affär i en ny värld och hur du använder förtroende för att lyckas. På D-Congress i Göteborg uppmärksammar vi några av de mest framgångsrika i ämnet.

Årets huvudtalare, Rachel Botsman, är en ledande expert och författare på ämnet “tillit”. Hon är den första Trust Fellow vid Oxford Universitys Saïd Business School och har erkänts som en av världens 30 mest inflytelserika managementtänkare av Thinkers50. Hon har en av de 10 mest inflytelserika rösterna i Storbritannien på LinkedIn och har blivit hedrad som ung global ledare av World Economic Forum.

D-Congress arrangeras av Svensk Digital Handel, Svenska Mässan och Svensk Handel. Business Region Göteborg är samarbetspartner och kommer att vara plats och tillgängliga för möten. Om du är intresserad av att etablera eller investera i Göteborg kan vi försörja dig med kunskap och kontakter. Vi kommer att representeras av Erik Behm, områdesansvarig för ICT (+46 31 367 6155 eller erik.behm@businessregion.se) och Helen Bairu, investeringsrådgivare för detaljhandeln (+46 31 367 6139 eller helen.bairu@businessregion.se).

 

Läs mer
Huvudkategori
Aktivitetstyp

Tipsa en vän

Visa cookie-information