D-Congress 2021

2 juni 2021, 09:00
Svenska Mässan
Arrangören har med anledning av pågående smittspridning beslutat att flytta D-Congress från mars till onsdagen den 2 juni 2021. Med mer än 2200 deltagare, 110 utställare och 66 talare är vi Sveriges största e-handelsevenemang. Hela det svenska e-handelsekosystemet kallas till en hel dag med inspirerande talare, erfarenhetsutbyte och etablering av nya affärsrelationer.

Business Region Göteborg är på plats och tillgängliga för möten. Om du är intresserad av att etablera eller investera i Göteborg kan vi försörja dig med kunskap och kontakter. Vi kommer att representeras av Erik Behm, områdesansvarig för ICT (+46 31 367 6155 eller erik.behm@businessregion.se) och Helen Bairu, investeringsrådgivare för detaljhandeln (+46 31 367 6139 eller helen.bairu@businessregion.se).

Årets huvudtalare, Rachel Botsman, är en ledande expert och författare på ämnet “tillit”. Hon är den första Trust Fellow vid Oxford Universitys Saïd Business School och har erkänts som en av världens 30 mest inflytelserika managementtänkare av Thinkers50. Hon har en av de 10 mest inflytelserika rösterna i Storbritannien på LinkedIn och har blivit hedrad som ung global ledare av World Economic Forum.

D-Congress arrangeras av Svensk Distanshandel AB och Swedish Exhibition & Congress Center i samarbete med Sveriges Handelsförbund. Business Region Göteborg är samarbetspartner.

Observera att evenemanget har flyttats fram.  Med anledning av pågående smittspridning har arrangören beslutat att flytta D-Congress från mars till onsdagen den 2 juni 2021. 

Läs mer
Huvudkategori
Aktivitetstyp

Tipsa en vän