Digitalt ledarseminarium 2/2: Vad vi säger är viktigt – HUR avgör genomslaget!

2 februari 2022, 15:30 - 18:00
Radisson Blu Scandinavia Hotel
OBS, på grund av smittspridningen gör vi om detta till ett digitalt seminarium med fokus på presentationsteknik i digitala kanaler. Tiden förkortas även till 15:30-16:50.
Erbjudande till företagare i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Vill du och ditt företag delta? Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup så berättar hon mer!
Välkommen till digitalt ledarseminarium om presentationsteknik med Per Furumo, retorik- och kommunikationsexpert


OBS, på grund av smittspridningen gör vi om detta till ett digitalt seminarium med fokus på presentationsteknik i digitala kanaler. Tiden förkortas även till 15:30-16:50.

Under denna eftermiddag kommer vi få tips och råd kring hur vi kan äga scenen på digitala mötesplatser. I det stora mötet, men även på företagsminglet, i styrelsen eller i säljmötet. På grund av smittspridningen ställer vi om detta event till digitalt och Per Furumo fokuserar även på digitala kanaler i sin dragning.

Vad, och framförallt hur, vi kommunicerar utgör en stor och i många fall avgörande del av vårt varumärke. Presentationsmallar i all ära men det är ju bara att inse att det är talaren man kommer ihåg. Idag får du med dig konkreta tips på hur du kan komma ett bra steg på vägen till att bli oförglömlig!
 
Vi lyssnar till Per Furumo som är konsult i talarträning, retorik och presentationsteknik. Bland Pers kunder finns flera av våra stora företag liksom Regeringskansliet, EU-kommissionen och offentliga personer inom näringslivet.

Ledarseminarium (nu digitalt) | Vad vi säger är viktigt – HUR avgör genomslaget!

Datum: Onsdag 2 februari
Tid:  Kl. 15:30-16:50
Plats: Digitalt, länk skickas ut dagen innan
Kostnad: Detta webbinarium ingår kostnadsfritt för företagare som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt.


Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt 
publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.
Ledarseminariet riktar sig till deltagare i Expedition Framåt
Denna inspirationsträff är en av förmånerna som ingår för företagare som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Vill du och ditt företag också delta? 
Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup på expeditionframat@businessregion.se så berättar hon mer!
ANMÄL DIG HÄR


* Obligatoriskt fält
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Läs hur vi behandlar dina uppgifter här.
Vi är här för att hjälpa

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Seminarier Administration

Anmäl dig till evenemanget

Aktiviteten är fullbokad
Aktivitetstyp

Tipsa en vän