Företag365, digital workshopserie som får fart på ditt företag (från 5 mars)

5 mars 2021, 09:00
Yesbox, Gamlestadsvägen 4, Hus B13
Företag365 är ett affärsutvecklingsprogram i workshop-format som riktar sig till dig som startat och driver företag och vill lyfta din verksamhet till nästa nivå.
Företag365 är ett affärsutvecklingsprogram i workshop-format som riktar sig till dig som startat och driver företag och vill lyfta din verksamhet till nästa nivå.

Helhetsförståelse, teori och praktik
Vi arbetar utifrån helheten och skapar förståelse för sambanden mellan affärsmodell, marknadsföring, ekonomi och försäljning.

Teori varvas med praktik och tillsammans skapar vi ett nyttigt gemensamt kunskaps- och erfarenhetsutbyte som ger dig värdefulla insikter om hur man framgångsrikt driver företag och vad som är bäst för ditt företags utveckling.


Varje workshop leds av en erfaren rådgivare. Träffarna i Företag365 planeras att genomföras digitalt under 2021.


Personlig affärsrådgivning ingår
Efter programmet får du dessutom två timmars personlig affärsrådgivning inom det område där du känner att du behöver mest stöd. De två extra timmarna med personlig rådgivning bokas in efter sista tillfället.

Workshop-tillfällen för Företag365
5/3 - Affärsmodell
12/3 - Marknadsföring
19/3 - Ekonomi
26/3 - Försäljning


Pris
1.500 kr exkl. moms/person


Frågor?
Kontakta Maria Lindström, maria.lindstrom@businessregion.se


Dokumentation
Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.

Anmäl dig till evenemanget

Anmälan är stängd
Aktivitetstyp

Tipsa en vän

Visa cookie-information