Företag365 – digital workshopserie som får fart på ditt företag, från 8 oktober

8 oktober 2021, 09:00 - 12:00
Online

Välkommen till Företag365, ett affärsutvecklingsprogram i workshopformat som riktar sig till dig som startat och driver företag och vill lyfta din verksamhet till nästa nivå.

Helhetsförståelse, teori och praktik
Vi arbetar utifrån helheten och skapar förståelse för sambanden mellan affärsmodell, marknadsföring, ekonomi och försäljning.

Teori varvas med praktik och tillsammans skapar vi ett nyttigt gemensamt kunskaps- och erfarenhetsutbyte som ger dig värdefulla insikter om hur man framgångsrikt driver företag.

Personlig affärsrådgivning ingår
Efter programmet får du två timmars personlig affärsrådgivning inom det område där du behöver mest stöd. Dessa två timmar bokas in efter sista workshoptillfället.

Företag365 | 4 workshoptillfällen


  • 8/10 kl 09-12 – Affärsmodell: Affärsmodellen är en beskrivning av hur verksamheten ska skapa värde för kunden. Vi går igenom era varor/tjänster och hur ni når kunderna för att kunna tjäna pengar.
  • 15/10 kl 09-12 – Marknadsföring: Här fokuserar vi bland annat på marknadsplanering, segmentering och dina målgrupper. Men viktiga delar är även ditt varumärke, dina kanaler och varför kunden ska välja ditt företag.
  • 22/10 kl 09-12 – Ekonomi: I denna workshop handlar det en hel del om budgetering, kalkyler och nyckeltal. Vi tittar på hur du kan använda ekonomi som beslutsunderlag för att bli mer framgångsrik.
  • 29/10 kl 09-12 – Försäljning: Vi diskuterar säljplanering, nykundsbearbetning och kundvård. Stora frågor är hur du hittar affärer och hur gör du dina möten mer säljande?
Pris: 1.495 kr exkl. moms/person

Varje workshop leds av en erfaren rådgivare:
Ingrid Alestig
Ingrid har specialistkunskaper inom försäljning där hon är van att jobba med allt från säljledning och strategi till säljteknik och kundkommunikation.
Magnus Lundin
Magnus har mer än 20 års erfarenhet från varumärkesarbete och kommunikation, både som konsult och marknadschef inom olika branscher.
Andreas Molander
Andreas har stor erfarenhet av affärsutveckling i startup- och innovativa bolag samt framtagning och genomförande av strategiska mål.

Frågor?
Kontakta Maria Lindström, maria.lindstrom@businessregion.se
 

Dokumentation
Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.

Vi är här för att hjälpa

Maria Lindström
Näringslivsutvecklare
Arbetsområden: Affärsutveckling Kompetensförsörjning Hållbarhet

Anmäl dig till evenemanget

Anmälan är stängd
Aktivitetstyp

Tipsa en vän