Företag365, nu digitalt

6 november 2020, 09:00
Online
Vi ställer om och genomför detta Företag365 digitalt på grund av rådande smittspridningsläge.

Vill du få ditt företag att växa, hitta fler kunder och utöka ditt nätverk? Då ska du anmäla dig till Företag365 – ett program för dig som vill få fart på ditt företag.

Företag365 är ett affärsutvecklingsprogram i workshop-format som riktar sig till dig som startat och driver företag och vill lyfta din verksamhet till nästa nivå. Vi ställer om och genomför detta Företag365 digitalt på grund av rådande smittspridningsläge.

Helhetsförståelse, teori och praktik
Vi arbetar utifrån helheten och skapar förståelse för sambanden mellan affärsmodell, marknadsföring, ekonomi och försäljning.

Teori varvas med praktik och tillsammans skapar vi ett nyttigt gemensamt kunskaps- och erfarenhetsutbyte som ger dig värdefulla insikter om hur man framgångsrikt driver företag och vad som är bäst för ditt företags utveckling.

Varje workshop leds av en erfaren rådgivare.

Personlig affärsrådgivning ingår
Efter programmet får du dessutom två timmars personlig affärsrådgivning inom det område där du känner att du behöver mest stöd. De två extra timmarna med personlig rådgivning bokas in efter sista tillfället.

Workshop-tillfällen för Företag365
6/11 - Affärsmodell
13/11 - Marknadsföring
20/11 - Ekonomi
27/11 - Försäljning

Pris
1.500 kr exkl. moms/person

Frågor? Kontakta Maria Lindström, maria.lindstrom@businessregion.se

Dokumentation
Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.

Anmäl dig till evenemanget

Anmälan är stängd
Aktivitetstyp

Tipsa en vän

Visa cookie-information