Företag365 - workshopserien som får fart på ditt företag. Start 11 mars 2022

11 mars 2022, 09:00 - 12:00
Gamlestadens Fabriker, Hus B13 Gamlestadsvägen 4 415 02 Göteborg , Gamlestadsvägen 4, 415 02 Göteborg, Sverige

Företag365 är ett affärsutvecklingsprogram i workshop-format som riktar sig till dig som startat och driver företag och vill lyfta det till nästa nivå.

 

Helhetsförståelse, teori och praktik
Vi arbetar utifrån helheten och skapar förståelse för sambanden mellan affärsmodell, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Teori varvas med praktik och tillsammans skapar vi ett nyttigt gemensamt kunskaps- och erfarenhetsutbyte som ger dig värdefulla insikter om hur man framgångsrikt driver företag och vad som är bäst för ditt företags utveckling.

Varje workshop leds av en erfaren rådgivare och planeras att genomföras fysiskt under 2022. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och reserverar oss för eventuella ändringar.

Personlig affärsrådgivning ingår
Efter programmet får du dessutom två timmars personlig affärsrådgivning inom det område där du känner att du behöver mest stöd. De två extra timmarna med personlig rådgivning bokas in efter sista tillfället.

 

Företag365 | 4 workshop-tillfällen


  • 11/3 affärsmodell
  • 18/3 marknadsföring
  • 25/3 ekonomi
  • 1/4 försäljning
Pris: 1.495 kr exkl. moms/person
Plats: YESBOX, Gamlestadens Fabriker

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Gamlestads torg


Frågor?
Kontakta Maria Lindström, maria.lindstrom@businessregion.se

 

Dokumentation
Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.

Anmäl dig till evenemanget

Anmälan är stängd
Aktivitetstyp

Tipsa en vän