2 mars 2023, 07:30 - 09:30
International House Gothenburg, Järnvågsgatan 3, Göteborg

Frukostseminarium: Hantera nya risker när världen förändras – ekonomichefens tips

Välkommen att höra hur göteborgsföretaget CM Hammar på ett naturligt sätt ser hållbarhet som en väg till utveckling. På denna frukostföreläsning får du också med dig konkreta tips från vår affärsutvecklare.

Att omvärldsläget känns osäkert är ingen nyhet, de senaste två åren har det varit mycket nytt att ta ställning till som företagare. En lärdom många dragit är att stärka sina leverantörskedjor för att minimera riskerna framöver.

Anna Hultberg, Financial Officer på sjösäkerhetsföretaget CM Hammar, delar med sig av sina erfarenheter och ger exempel på hur de har tagit sig an hållbarhetsutmaningar och prioriterat insatser för deras verksamhet. Vad fick störst effekt och vad skapade mest nytta? Niclas Järnros från Effort Consulting modererar och berättar hur företag kan påbörja och bör minska sina risker i verksamheten.

Anna och Niclas kommer bland annat prata om hur hållbarhetsarbetet kan stärka företagets position och göra det mer konkurrenskraftigt. Med tydlig kommunikation kan man stärka företagets position på marknaden, attrahera kompetens och vinna nya affärer. Har du råd att inte vara med?

Kom och ät frukost med oss och hör på praktiska exempel blandat med konkreta tips på hur ni kan växla upp arbetet i ert företag!

 

Upplägg

07:30-07:50    Frukostmacka och mingel

07:55-08:00    Business Region Göteborg och Göteborgs Tekniska College hälsar välkommen

08:00-09:30    Presentation och diskussion


Vill du gå på detta frukostseminarium?

Företagare som deltar i vårt tillväxtprogram kan delta i detta seminarium. Vid detta tillfälle är även partnerföretag hos Göteborgs Tekniska College inbjudna. 

Vill du också utveckla ditt företag och skapa långsiktig framgång? Med vårt tillväxtprogram hjälper vi varje år hundratals entreprenörer och företagare att skapa större lönsamhet och hållbar tillväxt. Hos oss får du utrymme och kraft att växa.  Vill du veta mer eller delta i seminariet? Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup på 031-367 61 12 eller susanne.abildtrup@businessregion.se så berättar hon mer om hur vi stöttar företagare som vill utveckla sig själva och sin verksamhet!

Anmäl dig till evenemanget

Vi är här för att hjälpa

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration

Talare

Niclas Järnros är vd på Effort Consulting. Han är en mycket erfaren managementkonsult med fokus på strategisk utveckling och hållbarhet.

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Järntorget. Vi erbjuder också digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt, dock inte vid detta tillfälle. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här.

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Tipsa en vän