Hur påverkas ditt företag av om- och nybyggnationen i Göteborg?

6 oktober 2016, 07:30
Radisson Blue Scandinavia
Välkomna till ett frukostmöte där vi informerar om vad som händer med Göteborgs infrastruktur och pendlingen i regionen under de byggprojekt som sker i staden under kommande år.

Flera företag som vi på Business Region Göteborg möter när vi är ute och pratar infrastuktur, saknar information om hur just deras verksamhet påverkas av om- och nybyggnationerna i Göteborg. Många vet inte heller varför det byggs. Kunskapen är ofta låg om vad resultatet ska bli och vad man måste göra för att nå det.

Därför bjuder vi in till detta möte och har även bjudit in Göteborgs Stad, Trafikverket och Västtrafik, som kommer att berätta om planer och konsekvenser. Vi vill att du och ditt företag ska få en bild av de infrastrukturförändringar som kommer att ske och hur det påverkar olika delar av staden och er som bedriver verksamhet här. Du kommer att möta en hel del utmaningar, men kanske även oanade möjligheter.

Vi bjuder in till två tillfällen att ta del av denna information – den 6 och den 13 oktober. Välj det datum som passar dig bäst.

Agenda
• Läget i Göteborg
• Byggnation i Göteborg
• Centrala Göteborg - Hisingsbron, Västlänken med Korsvägen i fokus och E45
• Linbanan över älven
• Lösningar för kollektivtrafiken
• Nya resvanor

I samband med registreringen kl. 07.30 - 08.00 finns möjlighet att mingla och ställa frågor till de aktörer som kommer att medverka under dagen. Passa på att skapa viktiga kontakter för ditt företag eller din verksamhet.

Huvudkategori
Aktivitetstyp

Tipsa en vän

Visa cookie-information