Innovationsfrukost med MobilityXlab

5 november 2021, 08:15
Digitalt
Vill du öka innovationskraften i ditt företag? Utvecklas, skapa nya affärsmöjligheter och stå bättre rustad in i framtiden? Då tycker vi att du ska anmäla dig till våra inspirationsfrukostar. Denna gång får Mobility Xlab dela med sig av sina erfarenheter!
Höstens frukostar anordnas av Kompetens+, ett projekt som bland annat syftar till att öka innovationskraft hos företag genom att matcha en kompetensresurs med ett företag. Vi tror att en extern resurs i form av en mentor kan bidra till nya idéer, utveckling och kanske till och med innovation hos företag. Som komplement vill Kompetens+ också inspirera till ökad innovation på företag i regionen och erbjuder därför innovationsfrukostar under hösten.

Vid detta tillfälle delar MobilityXlab med sig om sin resa och sina lärdomar. MobilityXlab erbjuder företag med banbrytande idéer inom mobilitet möjlighet att skala upp. Hur jobbar de med innovation? Varför är det så viktigt? Vilka misstag har gjorts? Vad är bra att tänka på? Missa inte detta!

Under innovationsfrukosten kommer du som företagare även få möjlighet att träffa andra företagare för att utbyta erfarenheter om innovationsarbete. Missa inte detta!

Varmt välkommen att delta!

När? 5 november 08:15 – 09:15. Men vi släpper in deltagare redan vid 8:00.
Var? Online – länk skickas till anmälda dagen före innovationsfrukosten.

Målgrupp? Små och medelstora företag.
Det är kostnadsfritt att delta.

För mer information, kontakta:
pernilla.blom@businessregion.se

Övriga innovationsfrukostar under hösten

Johanneberg Science Park – 3 december 08:15–09:15

Anmäl dig till evenemanget

Anmälan är stängd
Huvudkategori

Tipsa en vän

Visa cookie-information