19 maj 2022, 08:15 - 09:15
Online

Innovationsfrukost med RISE

Hur kan du öka din förmåga till förnyelse och innovation?
Dagens och framtidens marknader är utmanande och det gäller att ligga steget före. Det blir allt viktigare att kunna ta fram nya hållbara produkter, tjänster, upplevelser och processer som marknaden vill ha.
 
Välkommen till ett seminarium med Christin Vännman, innovationsledare på RISE. Under detta seminarium får vi lära oss mer om olika typer av innovation och varför det är viktigt. Hur börjar egentligen en innovation och hur nytt behöver det vara? Hur kan man använda innovation och innovationsledning för att skapa ökat engagemang, hållbara affärer och säkra lönsamheten för framtiden?
Läs mer på RISE:s hemsida: Innovationsledningstjänster.
 
Om föreläsaren
Innovationsfrukosten hålls av Christin Vännman, certifierad innovationsledare på RISE i Mölndal. Christin har lång erfarenhet att coacha små och medelstora företag att stärka sin innovationsförmåga genom både nationella och europeiska program; Industriell Dynamik, Innovationsledningsprogram samt Enterprise Europe Network.

Tid: 19 maj kl. 8:15-9:15
Plats: Online, länk skickas ut dagen innan frukosten.

Kompetens+ är ett projekt som bidrar till små företags innovationskraft genom att matcha ihop dem med senior kompetens. Innovationsfrukostarnas syfte är också att öka kunskapen om innovation hos deltagarna.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Anmäl dig här
Aktivitetstyp

Tipsa en vän