Inspirationswebbinarium 20 jan - Distansledarskapets do's and don'ts

20 januari 2021, 09:00
Hur samarbetar vi och får jobbet gjort trots att vi inte träffas? Välkommen till detta inspirerande och kostnadsfria webbinarium om det moderna ledarskapet i den digitala omställningen.

Karin Zingmark har stor erfarenhet av att utveckla kommunikationsstrategier nära kopplat till affärsplaner. Som kommunikationschef på Viasat såg hon till att företaget använde digitala och sociala medier för analys, relationsbyggande och affärsutveckling. Under sina år som marknadschef på Microsoft i Sverige införde hon, tillsammans med sitt team, ett nytt sätt att jobba med kommunikation anpassat efter den digitala kundresan.

Med erfarenhet av Microsofts flexibla arbetssätt kommer Karin att dela med sig av tips för att bli effektiva, få jobbet gjort, samarbeta över avdelningsgränser och samtidigt må bra. Föreläsningen förmedlar positiv energi och tid frigörs för dialog och reflektion, eftersom det är först då vi tar till oss budskap och lär oss nytt.
 
Karin Zingmark är utsedd som en av Sveriges 100 mest populära talare 2020 samt nominerades till Årets Talare 2019 av Talarforum. Hon inspirerar, engagerar och ger konkreta tips inom marknadsföring, kommunikation och ledarskap i en uppkopplad värld.  

Pris    Kostnadsfritt
Tid     Onsdagen den 20/1, kl 09:00-11:00
Plats  Online, länk till sändning skickas ut i god tid innan.

 


Vad är Business Region Göteborg?
Business Region Göteborg ansvarar för näringslivsutveckling i Göteborgs Stad och representerar 13 kommuner i regionen. Vårt uppdrag är att bidra till att skapa fler arbetstillfällen och hållbar tillväxt och detta gör vi bland annat genom att stötta företagare som vill utveckla sig själva och sin verksamhet.

Vill du utveckla ditt företag och skapa långsiktig framgång? Med Expedition Framåt, vårt program för företagsutveckling, hjälper vi varje år hundratals entreprenörer och ledare i Göteborgsregionen att skapa större lönsamhet och hållbar tillväxt. Hos oss får du utrymme och kraft att växa!

Vill du veta mer? Kontakta vår koordinator Susanne så hjälper hon dig vidare!
Telefon: +46 31 367 61 12
Mail:  
susanne.abildtrup@businessregion.se


Dokumentation
Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.

Anmäl dig till evenemanget

Aktiviteten är fullbokad
Aktivitetstyp

Tipsa en vän

Visa cookie-information