1 februari 2022, 13:00 - 14:30

KKN-forum: Så blir du en klimatsmart företagare

Idag vet vi ganska mycket om vad vi måste göra för att bidra till ett mer hållbart samhälle som privatpersoner. Men gör vi tillräckligt som företagare? Och fångar vi möjligheterna när de två stora megatrenderna teknikutveckling och klimatomställning sveper in över oss? Missa inte nästa KKN-forum där klimataktivisten, affärsutvecklingskonsulten och författaren Rebecka Carlsson delar med sig av sina tankar om hur vi kan bli bättre på att driva företag med hållbara affärsmodeller.Rebecka Carlsson har ett långt och imponerande CV – sakkunnig hos tidigare klimat- och miljöministern Åsa Romson, affärsutvecklingskonsult och grundare av Heureka Ventures som hjälper etablerade bolag att skapa hållbara affärsmodeller och hållbarhetsstartups att skala snabbare. Bland annat.

På nästa KKN-forum kommer Rebecka prata om hur vi kan bygga hållbara företag och bidra till minskade klimatförändringar. Hon delar med sig av tech-insikter från sin tid på Singularity University och NASA och ger en snabbkurs i hållbar utveckling och affärsmöjligheter som uppstår när klimatomställningen och exponentiella teknologier möts.

Efter föreläsningen kör vi en Q&A med Rebecka med fokus på utmaningarna för företagare inom KKN. Vi hoppas att ni har tusen frågor för ett bra samtal.

Vi ses på nätet.
När: Tisdag den 1 februari kl 13.00-14.30

Var: Online. Länk skickas dagen innan eventet.

Anmälan: Senast måndag den 31 januari kl 12.00.

Frågor och mer info: matilda.lindvall@businessregion.se

Anmäl dig till evenemanget

Anmälan är stängd
Huvudkategori

Tipsa en vän