14 oktober 2022, 08:00 - 09:00
Online, Via Teams
Anders Bjurström

Kompetens+ Innovationsfrukost: Kan artificiell intelligens ge konkurrensfördelar för det lilla företaget?

Välkommen på en innovationsfrukost där vi belyser AI (Artificiell Intelligens) utifrån ett historiskt och ett framtida perspektiv. 

Tyngdpunkten på seminariet kommer fokusera på vad vanliga svenska företag kan och bör göra via AI redan idag. Det kan tex handla om att kunna göra förutsägelser, få en igenkänning på avvikelser eller identifiera långsiktiga trender. 

FÖR VEM?

Denna frukost är till för små och medelstora företag som är nyfikna på hur artificiell intelligens (AI) kan göra företaget mer effektivt och konkurrenskraftigt.


Denna presentation innefattar riktiga och driftsatta AI-case, där vi går igenom vilka framgångsfaktorerna har varit när dessa företag på ett lyckat sätt tagit sig från en initial idé till en slutlig och driftsatt AI.

När: Fredag, 14 oktober. kl 08:00-09:00

Var? Online, via Teams. Länk skickas till anmälda deltagare en dag innan.

Kostnad: Kostnadsfritt


FÖRELÄSARE:  Anders Bjurström VD Tenfifty

Anders har en bred och global erfarenhet inom AI-industrin och maskininlärning med inriktning affärsutveckling och kommersialisering av teknik. Han grundade sitt första företag inom AI för över 20 år sedan. Anders är en engagerad föreläsare inom AI och maskininlärning och är alltid ute efter att få mottagaren att förstå potentialen i AI och hur företag skall göra för att lyckas ta sig hela vägen från initial idé till lyckad och driftsatt AI.

OM TENFIFTY

Tenfifty är ett bransch- och teknikoberoende AI-företag som utvecklar och driftsätter skräddarsydda kundlösningar baserat på AI för att optimera, automatisera, förutsäga och prognostisera kunders verksamheter utifrån all typ av data och information. Tenfifty har unik och 20+ års erfarenhet att utveckla och leverera driftsatta AI-lösningar där man ligger bakom 70+ lyckade och driftsatta AI-projekt. 


Kompetens+ är ett projekt som syftar till att öka företagens innovationsförmåga genom att matcha ihop dem med personer som för tillfället är mellan jobb. Målet är att behålla kompetens i regionen och samtidigt få företagen att utvecklas. Här kan du läsa mer

Anmäl dig till evenemanget

Vi är här för att hjälpa

Pernilla Blom
Projektledare Kompetens+
Arbetsområden: Kompetensförsörjning Kompetens

Tipsa en vän