7 juni 2022, 08:00 - 09:00
Lindholmen Conference Centre, Lindholmspiren 5, 417 56 Göteborg
Jim Rowan, vd och Volvo Cars Vd och President. Foto: Volvo Cars

Konjunkturseminariet gästas av Volvo Cars nya Vd, Jim Rowan

Efter 10 framångsrika år som Vd för Volvo Cars har Håkan Samuelsson nu lämnat över till Jim Rowan.  Den 7 juni får du möjlighet att träffa honom i en intervju på Business Region Göteborgs konjunkturseminarium. Jim Rowan har lång erfarenhet inom digital transformation, innovation och produktion. I över tre decennier har han fått stora globala företag som exempelvis Ember, Blackberry och Dyson Group att växa kraftigt. Hur ser han på sin nya roll och vad har han för visioner för Volvo Cars? 

 

Seminariet inleds av att Business Region Göteborgs analytiker Peter Warda och Henrik Einarsson håller en presentation om den regionala konjunkturen i det globala perspektivet. I samband med seminariet släpps den senaste konjunkturrapporten. Därefter fortsätter samtalet med Jim Rowan, ny Vd Volvo Cars som intervjuas av journalisten Emanuel Karlsten. Vem är han? Hur ser han på framtiden för Volvo Cars och den snabba digitala transformation som bolaget är inne i. Och hur ser Volvo Cars fortsatta satsningar i Göteborg ut? Det och många andra frågor kommer beröras i intervjun som är på engelska.

 

Seminariet är kostnadsfritt och hålls den 7 juni kl. 8.00-9.00 på Lindholmen Conference Center, Lindholmen Science Park. Kaffe och fralla serveras mellan kl. 7.30-8.00. 

 

Varmt välkommen!

Anmäl dig till evenemanget

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Lindholmen. Vi erbjuder också digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Tipsa en vän