Konjunkturseminarium med Axel Josefson

10 december 2020, 09:00
Online
År 2020 går till historien som ett utmanande år för Göteborgsregionen. Den pågående pandemin har förändrat spelplanen för både näringsliv och kommun. Hur mår näringslivet i regionen mitt i pandemin och vilka är konsekvenserna på längre sikt? På Business Region Göteborgs nästa konjunkturseminarium fortsätter samtalet med Axel Josefson, Kommunstyrelsens ordförande.
Näringslivet är en viktig del av en välmående kommun och när företagen drabbats av pandemin har Göteborg försökt möta upp med flera stödåtgärder. Men vad kan en kommun göra för att underlätta för näringslivet? Vad har Göteborg gjort? Finns det mer resurser att sätta in när andra vågen nu sveper över oss? Hur är det att leda en kommun under en pandemi? Och vilka beslut har varit svårast att fatta? Möt Axel Josefson i ett samtal med Business Region Göteborgs Anna-Lena Johansson om detta.

Seminariet inleds av att Business Region Göteborgs analytiker Peter Warda och Henrik Einarsson håller en presentation om den regionala konjunkturen i det globala perspektivet. I samband med seminariet släpps den senaste konjunkturrapporten. 

På grund av pandemin är konjunkturseminariet digitalt. 

Välkommen! 

Anmäl dig till evenemanget

Jag önskar att**
Huvudkategori
Aktivitetstyp

Tipsa en vän