Konjunkturseminarium med Erik Gatenholm, medgrundare till Bico och Cellink

7 december 2021, 12:15 - 14:00
Lindholmen Conference Centre, Lindholmspiren 5, 417 56 Göteborg
Erik Gatenholm
Det började med biobläck och 3D-vävnadsskrivare. Idag handlar det om så mycket mer i den internationella koncernen Bico som vill modernisera life science-branschen. Bico är en förkortning av biokonvergens som handlar om att koppla ihop biologi med nya tekniker som AI, robotteknik och machine learning. Idag har koncernen drygt 1000 anställda och det startade med Cellink för 5 år sedan. På Business Region Göteborgs nästa konjunkturseminarium fortsätter samtalet med Erik Gatenholm, som är Vd och medgrundare till Bico.

Seminariet inleds av att Business Region Göteborgs analytiker Peter Warda och Henrik Einarsson håller en presentation om den regionala konjunkturen i det globala perspektivet. I samband med seminariet släpps den senaste konjunkturrapporten.

Därefter fortsätter Jessica Humleklo, Business Region Göteborg samtalet med Erik Gatenholm, Vd och medgrundare till Bico och Cellink och flerfaldig prisvinnare som entreprenör. Det blir ett samtal om hur allt startade, hur innovation och nya affärsmodeller möter traditionell life science-industri och hur visionen framåt ser ut.Varmt välkommen!

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för sammankomster med mer än 100 personer. För att delta behöver du därför uppvisa ett vaccinationsbevis mot covid-19.

Om du är fullvaccinerad mot covid-19, men ännu inte har ett vaccinationsbevis finns det att ladda ner via den här länken: www.covidbevis.se

 

DATUM: 7 december 2021

TID: Lunchmingel från 12.15 och seminariet är mellan kl. 13.00-14.00

PLATS: Lindholmen Conference Centre, Lindholmen Science Park.

TA DIG DIT: Det är lätt att ta sig till Lindholmen Science Park med buss, spårvagn eller cykel. Det finns även möjlighet att parkera om du åker bil. Om du åker kollektivt finns detaljerad information om resesätt i Västtrafiks reseplanerare. Närmaste hållplats är Lindholmen. 

KOSTNAD: Gratis

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 2 december

KONTAKT: Caisa Brunander (caisa.brunander@businessregion.se)

 

Anmäl dig här
Aktivitetstyp

Tipsa en vän