23 februari 2023, 15:30 - 18:00
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Södra Hamngatan 59, Göteborg
Jonas Hammarbergs ledarseminarium: "En ny tid med nya utmaningar… och möjligheter" för företagare i BRG:s tillväxtprogram (foto: Jonas Ljungberg)

Ledarseminarium: En ny tid med nya utmaningar… och möjligheter

Denna eftermiddag får vi ett utifrån och in-perspektiv på vad som sker i affärsvärlden, vad det innebär för oss som företagare och vad vi som ledare kan göra för att lyckas de närmsta åren. Välkommen att mingla om du leder ett företag som deltar i vårt tillväxtprogram!

En ny tid stundar för de flesta. Digitaliseringen fick fart under pandemin, men långt från alla står rustade inför den lågkonjunktur vi upplever och ser framför oss. Jonas Hammarberg visar oss en tydlig modell för hur vi kan se på vår verksamhet och hur vi kan göra för att utveckla och utvecklas. Vad behöver ledare göra annorlunda eller mer? 

 

Jonas Hammarberg är digital entreprenör, affärscoach och författare till böckerna "Get Digital or Die Trying" och "Apparnas planet – människans roll i en digital värld". Jonas är en utpräglad entreprenör med bakgrund i IT-industrin och var med och byggde upp ett av Sveriges större konsultföretag för affärssystem. 

 

Välkommen att mingla, ta del av Jonas framtidsspaningar och inspireras tillsammans med företagsledare från vårt tillväxtprogram denna eftermiddag.

 

15:30  Mingel med kaffe på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Södra Hamngatan 59, Göteborg

16:00  Föreläsning Jonas Hammarberg

16:45  Lättare mat och mingel

17:15  Fortsättning föreläsning Jonas Hammarberg

18:00  Slut 


Detta Ledarseminarium riktar sig till deltagare i Business Region Göteborgs tillväxtprogram

Företagare som deltar i vårt tillväxtprogram kan delta i detta ledarseminarium, ni kan anmäla upp till två personer från varje företag. Lättare förtäring ingår. Om du får förhinder var god avboka dig i god tid eller meddela oss annars tillämpar vi en no-show-avgift på 500 kr.

Blir du också nyfiken och vill delta? Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup på expeditionframat@businessregion.se så berättar hon mer om hur vi stöttar företagare som vill utveckla sig själva och sin verksamhet!

Anmäl dig till evenemanget

Vi är här för att hjälpa

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration Affärsutveckling

Talare

Jonas Hammarberg är en av landets mest anlitade föreläsare inom ledarskap, kultur och digital transformation. Jonas har under de senaste åren hjälpt över 100 olika bolag och organisationer att nå sina mål och drömmar.

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Centralstationen och Drottningtorget. Vi erbjuder också ofta digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt, dock inte vid detta event. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Huvudkategori
Aktivitetstyp

Tipsa en vän