Varmt välkommen till vårens sista ledarseminarium
24 maj 2022, 14:30 - 18:00
Yesbox - Home of entrepreneurs, Gamlestadens Fabriker hus B13, Gamlestadsvägen 4, Göteborg
Anna Dyhre - specialist på employer branding.

Ledarseminarium: Framtidens arbetsplats på framtidens företag

En föränderlig värld kräver ändrade beteenden, på flera områden i livet och inte minst på våra arbetsplatser. Visst är det härligt att under våren kommit tillbaka till kontoret, men även på detta plan har mycket förändrats. Nu blickar vi framåt tillsammans med ett flertal talare och företagare som delar med sig av sina planer och erfarenheter.

Denna härliga eftermiddag passar vi först på att spana in i framtiden och ta en titt på våra organisationer utifrån. Till vår hjälp har vi Anna Dyhre som med sin expertis om employer branding på ett underhållande sätt resonerar kring hur vi kan hålla oss attraktiva i rätt målgrupper samt hjälper oss se styrkorna i den egna organisationen.

Efter mingel och lite lättare mat lyssnar vi till ett panelsamtal med några företagare på temat framtidens arbetsplats. Vad ser vi för trender? Hur får vi organisationen att må bra och prestera på bästa sätt? Kan arbetsplatsen bidra till det?

Vi avslutar sedan eftermiddagen med att lyssna till Jonas Fasth, universitetslektor på Handelshögskolan som på ett lättillgängligt sätt förklarar vad forskningen säger om tillväxt. Vad skapar tillväxt? Varför lyckas bara vissa företag förverkliga sina tillväxtambitioner? Och hur viktiga är SME-företagen egentligen för vår region?

​Detta är ett utmärkt tillfälle för mingel med andra företagare och ett tillfälle för oss att tillsammans med er välkomna sommaren som förhoppningsvis är nära!

 

14:30 Registrering 

15:00 Dejan Djurkovski hälsar välkommen 

15:05 Anna Dyhre talar om employer branding

16:00 Mingel med lättare mat 

16:30 Panelsamtal – ”Framtidens arbetsplats”   

17:15 Jonas Fasth – ”SME:s betydelse och dess utmaningar"

18:00 Slut 

 

Kostnad: Ingår kostnadsfritt för företagare som deltar i vårt tillväxtprogram, ni kan anmäla upp till två personer från varje företag. Därefter 395 kr/person.

Lättare förtäring ingår. Om du får förhinder var god avboka dig eller meddela oss annars tillämpar vi en no-show-avgift på 500 kr.


Detta event riktar sig till deltagare i vårt tillväxtprogram

Denna träff är en av förmånerna som ingår för företagare som deltar i vårt tillväxtprogram. Vill du och ditt företag också delta? Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup så berättar hon mer!

Anmäl dig till evenemanget

Vi är här för att hjälpa

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration Affärsutveckling

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Gamlestadens Station där spårvagnar 4, 7, 9 och 11 går. Vi erbjuder också digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Aktivitetstyp

Tipsa en vän