Ledarwebbinarium 14/9: Skulle du köpa av dig själv?

14 september 2021, 14:00
Online
Erbjudande till företagare i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Vill du och ditt företag delta? Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup så berättar hon mer!
Välkommen till Ledarwebbinarium om mänskliga drivkrafter
Vi kanske inte alltid har stenkoll på exakt vilka signaler vi sänder ut, speciellt inte nu efter lång period av ändrade sociala mönster, digitala möten och hemarbete. Ändå är det just det som avgör om vi får jobbet, om kunden kommer att köpa eller om den första dejten leder till (minst) en till. Vad är det egentligen som avgör om personer du möter kommer att gilla dig, lita på dig eller köpa av dig?

Du har bara ett ögonblick att göra intryck hos potentiella kunder, medarbetare och partners när du presenterar, förhandlar eller pitchar. Vad är det som gör att vi gillar och känner förtroende för vissa personer? Varför väljer vi ett varumärke och inte ett annat?

Angela Ahola är doktor i psykologi och vet vad som styr våra val och beslut, vad som ger oss inflytande och förutsättningar att påverka andra. Hon kommer att visa hur neuropsykologi och socialpsykologi sammanflätat med dagens kommunikationstrender, sociala mediebeteende och köpbeteendeforskning skapar starka mänskliga drivkrafter
Angela Ahola är också en erfaren och uppskattad inspirationsföreläsare rankad som Topp100 - Sveriges bästa föreläsare både 2019 och 2018. Hon skriver också böcker om hur vi kan få roligare på jobbetoch hur vi skapar starkare relationer.
Varmt välkommen till höstens första inspirerande Ledarwebbinarium på Expedition Framåt!

Ledarwebbinarium | Skulle du köpa av dig själv?
Datum: Tisdag 14 september
Tid:  Kl. 14:00-15:30
Plats: Online via Teams, länk skickas ut i ett separat mail senast dagen innan.
Kostnad: Ingår kostnadsfritt för företagare som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt.

Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt 
publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.
 

Ledarwebbinariet riktar sig till deltagare i Expedition Framåt
Denna inspirationsträff är en av förmånerna som ingår för företagare som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Vill du och ditt företag också delta? 
Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup på expeditionframat@businessregion.se så berättar hon mer!

Anmäl dig till evenemanget

Aktiviteten är fullbokad
Aktivitetstyp

Tipsa en vän

Visa cookie-information