Lokalmarknadsdagen 2022

20 januari 2022, 09:00 - 16:00
Clarion Hotel Post, Göteborg, Clarion Hotel Post, Göteborg
Den 20 januari på Clarion Hotel Post startar fastighetsåret 2022 i och med branschens mötesplats i Göteborgsregionen – Lokalmarknadsdagen. Dagen bjuder bland annat på ett temaspår med fokus på regionen.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen. Det är en viktig mötesplats och arena för Göteborgs fastighetsbransch. Här får du uppdateringar om fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som du får möjlighet att knyta nya affärskontakter.

Temaspåret med fokus på regionen inleds med en analys av regionens utveckling med Peter Warda, senior analytiker på Business Region Göteborg som talare.

Under dagen bjuds det som vanligt på spaningar, trender, marknadsuppdateringar, analyser och en hel del inspiration från både välkända fastighetsprofiler som nya ansikten.

Moderator är omtyckta och professionella Karin Klingenstierna.

Covidläget: Vi kräver covid-pass från talare och besökare och följer alla regler och rekommendationer från myndigheterna. Vi tillhandahåller självklart handsprit och möblerar så glest som möjligt.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se, Nordic Property News ihop med Business Region Göteborg. Partnerföretag är Advokatfirman Delphi, Kommersiella Fastigheter, Novi Real Estate och CityMark Analys.

För frågor om seminariet, vänligen kontakta Caisa Brunander på Business Region Göteborg.

Se hela programmet och boka din plats här

Vi är här för att hjälpa

Caisa Brunander
Koordinator
Arbetsområden: Mässor Mark och lokaler
Aktivitetstyp

Tipsa en vän