27 september 2022, 00:00 - 28 september 2022, 23:59
The Yard, Valdemar Noréns gata 12, Göteborg
Bild: Fly:D/Unsplash

Mobility Summit

Mobility Summit arrangeras årligen av Telematics Valley och ger unik tillgång till kunskap och kontakter bland de företag som definierar framtiden inom digitalisering och mobilitet. I år äger evenemanget rum den 27-28 september. En mängd högprofilerade talare deltar, inklusive representanter från Zenseact, Wireless Car, Scania, SKF, Waymo, Volvo och Drive TLV.

Huvuddelen av konferensen hålls på The Yard på Lindholmen, Göteborg, där du kan vara med på plats. Livesessioner kommer också att streamas från Volvokoncernens Hub335-kontor i Silicon Valley, USA, och Drive TLV:s kontor i Tel Aviv, Israel.

Business Region Göteborg är officiell partner till evenemanget och medlem i Telematics Valley. Vi är också en av aktörerna som är involverade i The Yard, en ny arena för tech start-ups och scale-ups.

Telematics Valley är en branschledd ideell medlemsorganisation som grundades 2001 av Sveriges största fordons-, transport- och telekommunikationsföretag för att etablera och stärka Göteborgsregionen som den ledande regionen i värden inom området.

Kontakt: Joel Görsch, joel.gorsch@businessregion.se

Mer information och anmälan
Aktivitetstyp

Tipsa en vän