Nätverksmöte för arbetsmarknadsintegration 5/11

5 november 2020, 08:30
Online
Från ord till handling - att minska glappet 
på arbetsmarknaden

Coronapandemin håller fortfarande världen i sitt grepp. En pandemi som fått djupt tragiska mänskliga konsekvenser och stor påverkan på världsekonomin. Nu om någonsin är samarbete mellan alla delar av samhället viktigt för att möta våra gemensamma utmaningar och möjliggöra att fler kommer in på arbetsmarknaden. Vi välkomnar både tidigare och nya deltagare till ett webbseminarium för nätverket för arbetsintegration.

I webbinariet får ni senaste nytt om läget på arbetsmarknaden och vad ditt företag kan göra för att fler människor ska komma närmare jobb och egenförsörjning.  Vi får även lyssna till ett par företag som berättar om hur de går från ord till handling.

När: 5 november kl. 08.30-10.00
Var: Online. Länk kommer i ett separat utskick dagarna innan mötet.

Sista dag för anmälan: 3 november

Agenda

Nå framgång med mångfald 
Amad Raja Västsvenska Handelskammaren
 
Läget på arbetsmarknaden - här behövs ditt företag! 
Nicklas Simonsson och Elin Jartun, Göteborgs Stad ArbVux


Vikten av att agera!    
2025 ska Göteborg inte ha några områden som polisen bedömer som särskilt utsatta. Framtidenkoncernen tror det är svårt men möjligt. För att nå målet kommer krävs stora insatser och tydlig styrning och de är beredda att göra allt de kan med raka ryggar och varma hjärtan.
Annie Hohlfält, Helene Blomberg, Sükran Dogan, Framtiden koncernen


Bostad mot arbete   
Ett triangelbyte med integrations- och företagsnytta.
Cecilia Wallin, Nordfeldt

        
Varmt välkommen! 


Business Region Göteborg, CSR Västsverige, Göteborgs Stad - Arbetsmarknad och Vuxenutbildning, Volvo Car Corporation och Västsvenska Handelskammaren.

Nätverket för arbetsmarknadsintegration är en del av initiativet ”Tillsammans river vi murarna” där Business Region Göteborg arbetar för att göra det enklare för företag och organisationer att bidra till ett socialt hållbart Göteborg. Nätverket träffas tre-fyra gånger per år och är till för dig som vill samverka med andra aktörer för att minska glappet på arbetsmarknaden. På träffarna får du möjlighet att utbyta erfarenheter med andra, nätverka och diskutera gemensamma utmaningar och möjliga lösningar. Nätverket drivs av Business Region Göteborg, CSR Västsverige, Göteborgs Stad - Arbetsmarknad och Vuxenutbildning tillsammans med Västsvenska Handelskammaren och Volvo Car Corporation. 
Läs mer här.

Anmäl dig till evenemanget

Anmälan är stängd
Huvudkategori

Tipsa en vän