OBS aktiviteten är inställd! Så blir du en attraktiv arbetsgivare, Partille

3 november 2020, 17:00
Partille kommunhus, Sessionssalen, Gamla Kronvägen 34, Partille
På grund av Folkhälsomyndighetens nya lokala allmänna råd så ställer vi in denna workshop. Mer information om eventuellt nytt datum kommer senare.
Du driver ditt företag tillsammans med din viktigaste resurs, dina medarbetare. Välkommen till en kostnadsfri workshop i Partille där vi fokuserar på hur du utvecklar ditt företag och bygger ett framgångsrikt team.
 
Vet du vilken kompetens ditt företag behöver nu och i framtiden? Hur ser teamet ut som ska utveckla din verksamhet och skapa lönsamhet?

Att vara attraktiv som arbetsgivare är A och O för att bygga starka affärer, därför är det viktigt att prioritera utveckling av medarbetarna och teamet. Att skapa en företagskultur som innebär delaktighet och engagemang. Företag som arbetar aktivt med sin attraktionskraft är helt enkelt mer framgångsrika.

Tillsammans med Anna-Lena Johansson, verksamhetsstrateg på Business Region Göteborg, provar du på alla stegen i en modell som kallas ARUBA (Attrahera, Rekrytera, Utveckla, Behålla, Avveckla kompetens). Deltagarna delar med sig av sina erfarenheter och du får med dig konkreta verktyg att använda i just ditt företag som du kan arbeta vidare med på hemmaplan.

Detta gör vi:
  • Tittar på omvärldsfaktorer som påverkar din affär
  • Självskattningsövningar enligt ARUBA-modellen
  • Prioriterar vad du vill jobba vidare med
Workshopen vänder sig till företag med 3-50 anställda. Kom gärna två personer från varje företag om det är möjligt, då det blir enklare att jobba vidare.
 
Datum: Tisdagen den 3 november 2020
Tid: Kl. 17.00–20.30
Plats: Partille kommunhus, Sessionssalen, Gamla Kronvägen 34, Partille
Pris: Kostnadsfritt


OBS! Workshopen genomförs i en Covid-19-anpassad lokal vilket innebär begränsat antal platser.

Genomförs i samarbete med

Samma workshop genomförs även på andra platser vid andra tider:

Anmäl dig till evenemanget

Aktiviteten är fullbokad
Aktivitetstyp

Tipsa en vän