OBS, framflyttat seminarium! Ledarseminarium: Den goda arbetsplatsen!

2 november 2020, 15:30
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Södra Hamngatan 59, Göteborg
OBS, framflyttat seminarium! På grund av Folkhälsomyndighetens nya lokala allmänna råd så genomför vi inte detta ledarseminarium som planerat utan skjuter det på framtiden. Vi återkommer med mer info när det går att genomföra.

Nu vill vi återigen välkomna dig till ett av våra uppskattade Ledarseminarium. Vi träffas på Radisson Blu Hotel, i lokaler anpassade för upp till 40 deltagare.
Vi är glada att presentera Inger Hansson som föreläsare, hon har bland annat mottagit utmärkelsen Stora Talarpriset. Inger pratar om hur vi hanterar förändring, skapar förbättrat samarbete och mer arbetsglädje.

Tror du att flertalet människor gör ett bättre jobb om de också trivs på jobbet? Lätt fråga eller hur? De flesta skulle säkert svara med ett rungande JA! Men vad är det egentligen som skapar trivsel och effektivitet på jobbet?

"Att ha nöjda, stolta och motiverade medarbetare är den viktigaste styrkan för en arbetsplats", säger Inger Hansson. Hon har föreläst i 20 år för kommuner, landsting, företag och idrottsrörelsen både i Sverige och utomlands. Hon har en underbar förmåga att både beröra och roa och är övertygad om att man tar till sig ett allvarligt budskap bättre om man får skratta samtidigt.

Här är några av de punkter som hon tycker är viktiga att ta upp för att skapa ett positivt och utvecklande arbetsklimat:

 • Hur ska vi få andra att förstå vad vi menar?
 • Hur uppmuntrar vi goda krafter?
 • Vad säger vi med vårt kroppsspråk?
 • Vad är härskarteknik?
 • Hur minskar vi energitjuvar som missnöje, oro och missförstånd?
 • Hur ska vi få tiden att räcka till?
 • Hur hittar vi glädjen i jobbet?

Att gå till jobbet är faktiskt ett VAL menar Inger. Kom ihåg att det är Du som väljer, Vi kan inte välja vad vi råkar ut för men vi kan välja hur vi hanterar det. Det går inte att göra om en annan människa - den enda du kan göra om är dig själv!

Max antal deltagare på detta seminarium är 40 personer. Detta pga att vi ska kunna följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi ber dig respektera gällande rekommendationer och inte komma om du har sjukdomssymtom, även lindriga sådana.

Program:

 • Registrering på plats: från kl 15:30
 • Seminarium: 16:00-16:45
 • Fika: 16:45-17:15
 • Seminarium: 17:15-18.00

Vem kan gå på seminariet?
Detta seminarium riktar sig till företagare som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt (gör ni inte det redan, hör då gärna av er till expeditionframat@businessregion.se för att få veta mer om vad det innebär). Två personer från varje företag kan gå, totala antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller.
Om du får förhinder var god avboka dig annars tillämpar vi en no-show-avgift på 500 kr.
För er som eventuellt inte får plats eller kan komma på seminariet så kan ni ta del av inspelningen i efterhand, skicka i så fall ett mail till expeditionframat@businessregion.se.
 

Dokumentation
Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.

Anmäl dig till evenemanget

Aktiviteten är fullbokad
Aktivitetstyp

Tipsa en vän