Pecha Kucha 21 maj
21 maj 2022, 14:00 - 16:30
Röhsska museet, Vasagatan 39
Filip Svensson

Pecha Kucha 21 maj

Nya tankar, inspirerande idéer och progressiva projekt under 20 x 20 sekunder. Välkommen till nästa Pecha Kucha på Röhsska museet lördagen den 21 maj! Insläpp från 14.00, första talare börjar 14.30!

 

Lokala besökare och kreatörer från skilda områden presenterar 20 bilder som visas i lika många sekunder – ett nervkittlande kaleidoskop av inspiration, idéer och kreativitet.

Pecha Kucha har sina rötter i Tokyo men är en global rörelse, för närvarande aktiv över hela världen. Programaktiviteten arrangeras i samarbete med Business Region Göteborg och Röhsska museet. Business Region Göteborg driver plattformen Pecha Kucha med målet att inspirera den lokala kreativiteten, stimulera tvärvetenskapliga samarbeten, öppna upp för nya affärsmöjligheter och ha kul tillsammans.

Anmäl dig till evenemanget

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Valand. Vi erbjuder också digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Huvudkategori

Tipsa en vän