Så lyckas du med e-handeln i Tyskland

6 september 2022, 09:00 - 10:00
Microsoft Teams, Online

Så lyckas du med e-handeln i Tyskland

70 miljoner konsumenter handlar redan online i Tyskland, lär dig hur även du kan lyckas med e-handeln i Tyskland.

 

Pandemin har hållit Europa i ett järngrepp under mer än två år. Fysiska butiker har varit stängda under långa perioder och för många har det sett mörkt ut. Däremot har den digitala handeln ökat markant och tittar vi på den tyska marknaden ser vi inga avvikande tendenser där. Shoppingbeteendet har ändrats fundamentalt, och helt konkret leder det till miljontals nya potentiella onlinekunder i Tyskland och övriga Europa.  Över 70 miljoner tyskar handlar redan online, det finns med andra ord stor potential för ditt företag.

 

Häng med med när Business Region Göteborg bjuder in Henrik Hansen från MakesYouLocal. Här berättar han om vad krävs för att komma igång och hur du gör för att lyckas. 

 

MakesYouLocal är nordens ledande expert inom cross-border e-handel och hjälper idag bolag som Dormy Golf, Matsmart och många andra på den internationella marknaden. 


När? 6 september 09:00–10:00

Var? Online, länk skickas dagen innan

Anmälan? Du anmäler dig via formuläret nedan.

Kostnad: Det är kostnadsfritt att delta. Dock tillkommer en no-showavgift á 2 000 kr om du avanmäler dig för sent (24h innan eventet startar).


Henrik Hansen, föreläsare

Henrik Hansen har under de senaste 20 åren jobbat med internationell expansion och affärsutveckling. I rollen som cross-border specialist på bolaget MakesYouLocal hjälper han dagligen svenska e-handlare och varumärken som vill lansera sin webbshop till tyska och övriga europeiska kunder. Henrik har varit delaktig i många online projekt och kommer under webinaret dela konkreta tips och råd som ni direkt kan använda i ditt arbete. 

Anmäl dig till evenemanget

Vi är här för att hjälpa

Seymur Badirkhanov
Företagsrådgivare
Arbetsområden: Affärsutveckling Exportutveckling Internationalisering

Tipsa en vän