Säkra affären med rätt kompetens 25/11, digital workshop

25 november 2020, 13:00
Online
OBS! Vi ställer om och genomför denna workshop digitalt på grund av rådande smittspridningsläge. Välkommen till en kostnadsfri workshop online.
Den snabba teknikutvecklingen, digitaliseringen och nu även COVID-19-pandemin har skyndat på den redan pågående förändringen av nya sätt att arbeta. Detta ställer krav på ny kompetens, ledarskap och organisation. Vet du vilken ny kunskap ditt företag måste utveckla eller anställa för att vara konkurrenskraftiga de närmaste åren?

Omvärldsbevakning och trendspaning är därför oerhört viktigt för att kunna kika runt hörnet. Likaså att arbeta strategiskt med sin kompetensförsörjning. I denna workshop får du bekanta dig med ARUBA. En enkel modell för att Attrahera, Rekrytera, Utveckla, Behålla och Avveckla kompetens.

Detta gör vi:
  1. Reflekterar över omvärldsfaktorer som påverkar din affär och kommande kompetensbehov
  2. Går igenom ARUBA-modellen
  3. Genomför en självskattning enligt ARUBA-modellen och utbyter erfarenheter mellan deltagarna
  4. Prioriterar vad ditt företag vill jobba vidare med

Workshopledare: Anna-Lena Johansson, verksamhetsstrateg kompetensförsörjning och regionalt samarbete, Business Region Göteborg

Workshopen vänder sig till företag med 3-50 anställda. Kom gärna två personer från varje företag om det är möjligt, då det blir enklare att jobba vidare.

 
Datum: Onsdagen den 25 november 2020
Tid: Kl. 13.00–16.30
Plats: Digitalt, länk till möte skickas ut i god tid innan
Pris: Kostnadsfritt

OBS! Samma workshop genomförs även vid andra tidpunkter:

Läs mer om nyttan med omvärldsbevakning och fokus på kompetensarbetet i artikeln Nu behövs nytt kompetenstänk för att nå dina affärsmål.

Genomförs i samarbete med:


 

Anmäl dig till evenemanget

Anmälan är stängd
Aktivitetstyp

Tipsa en vän

Visa cookie-information