https://app.emarketeer.com/resources/20259/My_Images/FE/Business_Center/butik-handel-business-region-gteborg_web.jpg

Sälj till rätt pris

Date and time9 oktober 2024, 17:00 - 19:00
Business Center
Location and addressKulturhuset Blå Stället , Angereds torg 13, 424 65 Angered
Sub categories Starta & driva företag
Aktivitetstyp Workshop

Billigast är sällan bäst - Det gäller även när du sätter priser på dina varor eller tjänster. Rätt pris handlar inte bara om prislappen, utan även om betalmodell, paketering och hur du presenterar det du säljer.

Anmälan

Välkommen till denna workshop med Ingrid Alestig, där hon berättar om vikten av att sätta priser som dina kunder tycker motsvarar värdet på dina produkter/tjänster och samtidigt gör ditt företag lönsamt. 

Vi går igenom:

  • Några vanliga modeller för att ta betalt 
  • Hur du kommer fram till bästa pris
  • Smart paketering, som gör det lättare att få betalt 
  • Hur du säljer på kundnytta istället för lågt pris

Datum: Onsdagen den 9 oktober

Tid: Kl. 17:00-19:00

Plats: Kulturhuset Blå Stället, Angereds Torg 13

Pris: Kostnadsfritt 

Sista anmälningsdag: 8 oktober - Begränsat antal färger

Talare

Ingrid Alestig är en uppskattad talare som med glimten i ögat och smittande entusiasm ger åhöraren inspiration, kunskap och aha-upplevelser. Ingrid har en bred erfarenhet från försäljning, kundservice och ledarskap inom olika branscher. 

Närmsta hållplats för detta evenemang är Angereds torg.  För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. 

Vi erbjuder också digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt. Läs mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete.

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Anmälan till event

Vi finns här för att hjälpa dig