LinkedIn applikationen öppnas på en mobiltelefon

Social Selling B2B på Linkedin

Date and time26 september 2024, 08:30 - 12:00
Tillväxtprogrammet
Location and addressBusiness Region Göteborg, Östra Hamngatan 5, Göteborg
Sub categories Tillväxtprogrammet, Utveckla företag
Aktivitetstyp Workshop

Hur kan du använda social selling på Linkedin för att lyfta din B2B-försäljning och stärka ditt varumärke? I denna halvdagsworkshop får du en djupare kunskap och förståelse för du ska agera för att skapa större effekt i dina affärsrelationer på Linkedin.

Anmälan

 

Social selling växer i betydelse för B2B-försäljning och varumärkesbyggande. I denna workshop  går vi tillsammans med Alice Orbelin in  mer konkret på  de avgörande faktorerna för socialt säljande. Genom att fokusera på att bygga ditt personliga varumärke och skapa genuina affärsrelationer på Linkedin kan du öka effektiviteten och nå dina försäljningsmål på ett meningsfullt sätt. Ta kontrollen över din digitala närvaro och utforska de oändliga möjligheterna för din affärsutveckling.

 

Du kommer att få lära dig:

  • Ditt personlig varumärke - Lär dig hur du bygger ett starkt personligt varumärke som attraherar rätt kunder och partners.
  • Hitta och connecta med rätt person - Få praktiska tips för att identifiera och nå ut till de personer som är mest relevanta för din verksamhet.
  • Skapa värdefullt innehåll engagerar - Upptäck hur du skapar och delar innehåll som ger värde till din målgrupp och ökar engagemanget.
  • Bygg genuina affärsrelationer - Lär dig att bygga äkta och långsiktiga affärsrelationer online, som går bortom en enkel försäljning.

 

Efter workshopen får du möjlighet till ett personligt rådgivningsmöte med workshopledaren, där ni tillsammans utvärderar och planerar din strategi utifrån din verksamhets specifika förutsättningar och utmaningar.

 


Datum: Torsdag 26 september + 2 timmars personlig rådgivning

Tid: Klockan 08:30-12:00

Var: Business Region Göteborg, Östra Hamngatan 5, Göteborg

Kostnad: 4 000 kr ex. moms/deltagare 


Anmälan till event

Vi finns här för att hjälpa dig