Söker du styrelseledamöter till ditt bolag? – matchmakingevent 2/12 med Almi och StyrelseAkademien

2 december 2021, 13:00
Vera Sandbergs allé 8, 411 33 Göteborg, Sverige

Välkommen till ett matchmakingevent där du som är ägare/valberedning får möta potentiella styrelseledamöter.

Almi, Business Region Göteborg och StyrelseAkademien Västsverige arrangerar ännu ett uppskattat matchningsevent med syfte att hitta styrelseledamöter som matchar ert företags behov. Det är ett utmärkt tillfälle att presentera vad ni söker för styrelsekunskap och vad ni som ägare vill uppnå genom att tillföra extern kompetens i styrelsearbetet. Det är även ett bra tillfälle för dig som är nyfiken på att hitta nytt styrelseuppdrag.

Söker ni nya ledamöter och vill pitcha ert företag på eventet? Hör av dig till Eva Källrot om du vill boka upp dig för att pitcha eller veta mer om upplägget: eva.kallrot@businessregion.se eller 031-367 62 02.

Datum | Torsdag 2 december
Tid |14:00-16:00
Plats | Veras gräsmatta, Vera Sandbergs allé 8 i Göteborg, men du kan också delta digitalt
Pris | Kostnadsfritt

Eventet riktar sig till:

  • Ägare och ledare i bolag som är intresserade av kontakt med styrelsekandidater.
  • Styrelsekandidater som vill träffa intressanta företag på jakt efter extern kompetens.

Är du intresserad av styrelsefrågor och vill delta för att se om detta kan vara ett intressant sätt att i framtiden bredda ert sökunderlag till styrelsepositioner så är du självklart välkommen att delta också!

Arrangeras av:
Almi, Business Region Göteborg & StyrelseAkademien Västsverige

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Kapellplatsen.


Dokumentation
Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.

Anmäl dig till evenemanget

Jag önskar att**
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Läs hur vi behandlar dina uppgifter här
Aktivitetstyp

Tipsa en vän

Visa cookie-information