Söker du styrelseledamöter till ditt bolag? – matchmakingevent med Almi och StyrelseAkademien

5 mars 2021, 14:30
Online
Välkommen till ett matchmakingevent där du som är ägare/valberedning får möta potentiella styrelseledamöter.

Almi, Business Region Göteborg och StyrelseAkademien i Västsverige arrangerar återigen ett matchningsevent med syfte att hitta styrelseledamöter som matchar ert företagsbehov. Det är ett utmärkt tillfälle att presentera vad ni söker för styrelsekunskap och vad ni som ägare vill uppnå genom att tillföra extern kompetens i styrelsearbetet. Det är även ett bra tillfälle för dig som är nyfiken på att hitta nytt styrelseuppdrag.

Söker ni nya ledamöter och vill pitcha ert företag på eventet? Eller vill du veta mer om upplägget så hör av dig till Eva Källrot eva.kallrot@businessregion.se eller 031-367 62 02.

Datum | Fredag 5 mars
Tid | 14.30 – 15.30
Plats | Digitalt
Pris | Kostnadsfritt

Eventet riktar sig till:

  • Styrelsekandidater som vill träffa intressanta företag på jakt efter extern kompetens.
  • Ägare och ledare i bolag som är intresserade av kontakt med styrelsekandidater.

Är du intresserad av styrelsefrågor och vill delta för att se om detta kan vara ett intressant sätt att i framtiden bredda ert sökunderlag till styrelsepositioner så är du självklart välkommen att delta också!

Arrangeras av:
Almi, Business Region Göteborg & StyrelseAkademien Västsverige
 


Dokumentation
Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.

Anmäl dig till evenemanget

Jag önskar att**
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Läs hur vi behandlar dina uppgifter här
Aktivitetstyp

Tipsa en vän

Visa cookie-information