20 april 2023, 13:00 - 16:00
Lo Birgersson

Starta café- & restaurangdagen 20 april 2023

Välkommen till en eftermiddag för dig som har planer på att starta café eller restaurang. Under ett och samma tillfälle får du veta allt du behöver för att komma igång, så att du kan fokusera på det som är viktigast - att skapa ditt drömställe!

Har du planer på att starta restaurang, café, foodtruck, krog, catering eller gatukök så finns det mycket att tänka på och många myndigheter du behöver komma i kontakt med. Oavsett verksamhet är det viktigt att du startar rätt.

Välkommen till Starta café- och restaurangdagen i Göteborg. En kostnadsfri inspirations- och informationsträff där vi samlar alla tillståndsmyndigheter och flera intressanta aktörer. Du får också möjlighet att träffa företagsrådgivare som kan hjälpa dig utveckla din affärsidé samt Göteborgs Stads Företagslots.

I slutet av dagen delar Percy Ranebjörk, ägare till Villa Belparc och Cappuccino-kedjan, med sig av sina erfarenheter kring att starta och driva kafé & restaurang i Göteborg! 

Myndigheter och aktörer på plats

  • Miljöförvaltningen (tillstånd/livsmedel)
  • Stadsbyggnadsförvaltningen
  • Stadsmiljöförvaltningen
  • Kretslopp & Vatten
  • Polisen
  • Fastighetsägare
  • Skatteverket
  • Räddningstjänsten    

Tid:   20 april kl. 13:00-16:00 (Inklusive paus och mingelstund)
Plats:   Yesbox - Home of Entrepreneurs, Gamlestadsvägen 4, Hus B13, Göteborg
Pris:   Kostnadsfritt. Vi bjuder på fika.
Kontakt:   Torbjörn Kvarefelt, Torbjorn.Kvarefelt@businessregion.se

Anmäl dig till evenemanget

Vi är här för att hjälpa

Torbjörn Kvarefelt
Företagslots
Arbetsområden: Tillstånd Kontakter inom staden Företagsklimat
Johan Eckebrant
Företagslots
Arbetsområden: Affärsutveckling Tillstånd Kontakter inom staden

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Gamelstaden. Vi erbjuder också ofta digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt, dock inte vid detta event. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Aktivitetstyp

Tipsa en vän