9 februari 2023, 09:00 - 10:30
Online, Via Teams

Svar Direkt: 15 tips för att skapa starkt innehåll i dina sociala kanaler

Hur kan du och ditt företag med enkla medel skapa starkt innehåll till era sociala kanaler? Välkommen till detta digitala Svar Direkt för dig som leder ett företag som deltar i vårt tillväxtprogram!

Förmågan att skapa stark och autentisk kommunikation påverkar inte bara effekten av din marknadsföring, det signalerar även ditt varumärkes ambitionsnivå.

Fokus för denna genomgång ligger på konkreta och handfasta råd kring hur du kan skriva texter som berör, ta bilder som berättar en historia eller producera video där budskapet fastnar hos målgruppen. Det kommer finnas mycket utrymme för frågor och diskussioner. 

 

Ur innehållet: 

• Vikten av att sätta rätt ambitionsnivå!

• Vilken utrustning och kompetens behöver du? 

• 5 tips för att ta fina bilder

• 5 tips för bättre texter

• 5 tips för bra video

 

Få med dig konkreta tips för just din verksamhet och ställ frågor som du gått och funderat på – du kommer att få svar direkt! Välkommen till en digital träff tillsammans med andra drivna företagsledare från vårt tillväxtprogram.


Ställ dina frågor och få svar direkt!

Formatet på våra Svar Direkt uppmuntrar deltagare att ställa frågor och skapa dialog och diskussion. Föreläsaren delar med sig av sin kunskap och erfarenhet men tar också direkta frågor.


Vill du också delta på detta seminarium?

Företagare som deltar i vårt tillväxtprogram kan delta i detta seminarium. Med vårt tillväxtprogram hjälper vi varje år hundratals entreprenörer och företagare att skapa större lönsamhet och hållbar tillväxt. Hos oss får du utrymme och kraft att växa. 

Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup på 031-367 61 12 eller susanne.abildtrup@businessregion.se så berättar hon mer om hur du gör för att delta och hur vi stöttar företagare som vill utveckla sig själva och sin verksamhet!

Anmäl dig till evenemanget

Vi är här för att hjälpa

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration

Talare

Magnus Lundin är vår affärsutvecklare med fokus inom marknadsföring. Han har lång erfarenhet av strategi- och varumärkesarbete i både lokala och globala företag.

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Detta event genomförs dock digitalt via Teams. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här.

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Aktivitetstyp

Tipsa en vän