1 juni 2022, 09:00 - 10:30
Online

Svar Direkt: Är en vass styrelse vägen till tillväxt?

Styrelsen ska fungera som ett medel för att nå bolagets mål och fungera som ett stöd eller hjälp vid strategiska vägval. Men behöver företaget verkligen en styrelse? Och vad behöver vara på plats för att ett bra samarbete mellan styrelse och ägare ska uppstå?

Välkommen till detta Svar Direkt som diskuterar styrelsens funktion och syfte. Affärsutvecklaren Claes Rydholm har lång och bred erfarenhet av styrelsearbete och tar oss igenom en rad aktuella frågeställningar. Delta i diskussionen och hör vad experten säger om fördelarna med aktivt styrelsearbete.

 

Några punkter som kommer att tas upp: 

• Förutsättningar som behöver vara på plats

• Advisory board, mentor eller styrelse, för- och nackdelar 

• Vilka personer ska man rekrytera?

 

Ställ dina frågor och få svar direkt!

Formatet på våra Svar Direkt uppmuntrar deltagare att ställa frågor och skapa dialog och diskussion. Föreläsaren delar med sig av sin kunskap och erfarenhet men tar också direkta frågor.

Anmäl dig till evenemanget

Vi är här för att hjälpa

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration Affärsutveckling

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Aktivitetstyp

Tipsa en vän