Svar Direkt online 12/11: Digitalisera B2B-säljprocessen eller riskera att bli bortglömd i den “nya” framtiden

12 november 2020, 08:30
Online
OBS! Vi ställer om och genomför denna workshop digitalt på grund av rådande smittspridningsläge.

Detta år har visat att förutsättningar kan förändras drastiskt utan förvarning. Kunderna spenderar alltmer tid online där valmöjligheterna är enorma. Företagens sälj- och marknadsstrategier måste anpassas efter kundernas beteende. Denna förmiddag erbjuder vi en unik möjlighet att ta del av beprövade och datadrivna strategier som vinner marknadsandelar, samt även delta i en kortare workshop.

Gabriel Ghavami är grundare och VD på GO MO Group AB med 120 anställda. De har utsetts till Gasellföretag två gånger och har på kort tid lyckats positionera sig som en av de ledande digitala marknadsföringsbyråerna i regionen. Så här säger Gabriel om vikten av att sätta kunden först:
"Ledande bolag ställer snabbt om till ett “utifrån in”-perspektiv som anpassar sig efter omvärlden. När kunden själv letar upp och jämför erbjudanden är det viktigare än någonsin att lösa kundens utmaningar och besvara kundens frågor. Inte för att sälja mer utan för att hjälpa kunden att köpa."

Ur innehållet:

  • Nuläget och den “nya” framtiden
  • Omställning i strategi
  • Pull marketing – ”kunden först”
  • Underlätta köpprocessen
  • Använd dagens digitala kapaciteter – vinn marknadsandelar
  • Rätt budskap, vid rätt tidpunkt, via rätt kanal
  • Kortare workshop med diskussioner kring era bolag

Introduktion: 08:30
Livesändning: 08:32-09:15
Paus/fika: 09:15-09:25
Workshop/gruppdiskussion: 09:25-09:55


Seminariet riktar sig till deltagare i Expedition Framåt!
Detta seminarium är öppet endast för företagare som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Deltar ditt företag inte, hör då gärna av dig till expeditionframat@businessregion.se för att få veta vad det innebär. Två personer från varje företag kan gå, totala antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller.
Om du får förhinder var god avboka dig annars tillämpar vi en no-show-avgift på 500 kr.

Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.

Anmäl dig till evenemanget

Aktiviteten är fullbokad
Aktivitetstyp

Tipsa en vän