Ann-Charlotte Bjurbäck
Ann-Charlotte Bjurbäck

Svar Direkt: Rekrytering

Date and time22 oktober 2024, 09:00 - 10:30
Tillväxtprogrammet
Location and addressInternational House Gothenburg, Järnvågsgatan 3, 413 27 Göteborg
Sub categories Tillväxtprogrammet, Utveckla företag
Aktivitetstyp Seminarium

En av de största utmaningarna, om inte den största utmaningen, för många företag är att attrahera, hitta och behålla rätt kompetens. Vad kan man som mindre bolag lyfta fram i konkurrensen om kompetens? Vilka utmaningar finns kopplat till nya generationer arbetssökande och vilka trender ser vi framåt? 

Anmälan

 

Kom och gör oss sällskap tisdagen den 22 oktober och få svar direkt in på dina frågor inom rekrytering och kompetensförsörjning.

 

Ur innehållet: 

  • Rekryteringsprocessens delar
  • Kravprofilsarbetet
  • Vad är hygienfaktorer och vad kan addera värde utöver det
  • Nya trender och utmaningar 
  • Orsaker till att det kan bli fel och vad kostar det?
  • Frågestund och utbyte av erfarenheter

 

Ann-Charlotte Bjurbäck har i många år stöttat små och medelstora företag inom HR och kompetensförsörjning. Hon kommer tipsa dig om effektiva verktyg och best practice för att både hitta och behålla rätt personer och kompetenser.

 

Ställ dina frågor och få svar direkt!

Formatet på våra Svar Direkt uppmuntrar deltagare att ställa frågor och skapa dialog och diskussion. Föreläsaren delar med sig av sin kunskap och erfarenhet men tar också direkta frågor.

 

INFORMATION 

När: Tisdagen 22 oktober klockan 09:00-10:30 

Var: International House Gothenburg, Järnvågsgatan 3, 413 27 Göteborg

Hållplats: Järntorget

 

 


Detta event riktar sig till våra deltagare i Tillväxtprogrammet. 

Med vårt tillväxtprogram hjälper vi varje år hundratals entreprenörer och företagare att öka sin lönsamhet och skapa hållbar tillväxt. Hos oss får du utrymme och kraft att växa.

Vill du också delta? Kontakta oss så berättar vi mer om eventet och hur vi stöttar företagare som vill utveckla sig själva och sin verksamhet!

 

 

Närmsta hållplats för detta evenemang är Järntorget.  


För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Du blir ju så bra på bild! 

Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Anmälan till event

Vi finns här för att hjälpa dig