https://app.emarketeer.com/resources/20259/My_Images/FE/Tillvaxtprogrammet/Eventbild_Social-Selling-linkedin-B2B_1920x1080px.jpg

Svar Direkt: Social Selling B2B

Date and time29 augusti 2024, 09:00 - 10:30
Tillväxtprogrammet
PlatsOnline via Teams
Sub categories Driva företag, Tillväxtprogrammet, Utveckla företag
Aktivitetstyp Webbinarium

Hur kan du använda social selling på Linkedin för att lyfta din B2B-försäljning och stärka ditt varumärke?

Anmälan

 

Social selling växer i betydelse för B2B-försäljning och varumärkesbyggande. I detta Svar Direkt utforskar vi tillsammans med Alice Orbelin de avgörande faktorerna för socialt säljande. Genom att fokusera på att bygga ditt personliga varumärke och skapa genuina affärsrelationer på Linkedin kan du öka effektiviteten och nå dina försäljningsmål på ett meningsfullt sätt. Ta kontrollen över din digitala närvaro och utforska de oändliga möjligheterna för din affärsutveckling.

Delar av innehåll:

  • Ditt personlig varumärke
  • Hitta och connecta med rätt person
  • Dela innehåll (content) som ger värde och engagerar din målgrupp
  • Bygg genuina affärsrelationer

 

Föreläsare Alice Orbelin ger dig konkreta tips & råd på hur du kan tänka, skruva och justera små delar för att skapa större effekt och nå dina mål. Missa inte detta!

 

Ställ dina frågor och få svar direkt!

Formatet på våra Svar Direkt uppmuntrar deltagare att ställa frågor och skapa dialog och diskussion. Föreläsaren delar med sig av sin kunskap och erfarenhet men tar också direkta frågor.

 


Datum: Torsdag 29 augusti                

Tid: Klockan 09:00-10:30

Var: Online på Teams

Kostnad: Kostnadsfritt


 

Vill du också delta på detta inspirerande webbinarium?

Företagare som är medlemmar i Tillväxtprogrammet kan delta i detta event. Varje år hjälper vi hundratals entreprenörer och företagare att skapa större lönsamhet och hållbar tillväxt. 

Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup på 031-367 61 12 eller susanne.abildtrup@businessregion.se för att få mer information om hur du anmäler dig och hur vi kan stötta dig som företagare som vill utveckla sig själva och sin verksamhet!

 

Anmälan till event

Vi finns här för att hjälpa dig