Foto: Business Region Göteborg
Foto: Business Region Göteborg

Ta företaget vidare med Driva Plus

Date and time5 september 2024, 09:00 - 12:00
Location and addressBusiness Region Göteborg, Östra Hamngatan 5

Har du gått workshopserien Driva och vill ha idéer och kunskap för att fortsätta utvecklingen?

Det naturliga nästa steget att göra företaget långsiktigt hållbart. Till det krävs affärsmannaskap, förståelse för affärsmekanismer, vad som gör att en verksamhet växer och vad som driver lönsamhet.

Anmälan

Driva Plus är en påbyggnad, där du vid tre workshops i grupp och ett individuellt möte tar vidare lärdomarna från Driva/Företag365. Vi kommer att diskutera och jobba med för gruppens aktuella frågor med korta teoretiska inspel.

Varje workshop har ett tema

1.       Långsiktigt företagande

Här jobbar vi med företagets hållbarhet, både ekonomiskt, ekologiskt och socialt. Vision, målbilder, affärsmodell, strategier och lönsamhet står på agendan.

2.       Flexibla resurser

Ett långsiktigt hållbart företag är flexibelt. I den här workshopen lyfter vi det som skapar flexibilitet, såsom organisation, processer, ekonomistyrning och företagskultur.

3.       Effektiv marknadsbearbetning

Företag utvecklas och växer genom sina kunder och affärer. Här tar vi upp frågor om paketering, samarbeten, marknadsföring och försäljning.

 

Med exempel från deltagarnas verklighet som utgångspunkt, dialog och erfarenhetsutbyte hittar du vägen framåt för ditt företag. Efter det sista tillfället får varje deltagande företag dessutom två timmars individuell affärsrådgivning.

 

Driva Plus | 3 tillfällen i Göteborg

5 - september - Långsiktigt företagande

19 - september - Flexibla resurser

3 - oktober -  Effektiv marknadsbearbetning


Pris: 1 995 kr exkl. moms/person

 

🔵 Läs mer om Workshopserien Driva

Talare

Driva Plus hålls av workshopledare Ingrid Alestig. Ingrid har specialistkunskap inom försäljning och mångårig erfarenhet av arbete med allt från säljledning och strategi till säljteknik och kundkommunikation.

Närmsta hållplats för det här evenemanget är Lilla Bommen. 

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik.  Vi erbjuder också digitalt deltagande i många av våra arrangemang, när det är möjligt och lämpligt. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här.

Du blir ju så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning för att publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Anmälan till event

Vi finns här för att hjälpa dig