23 februari 2023, 11:00 - 13:00
International House Gothenburg, Järnvågsgatan 3, 413 27 Göteborg

TechMeetUp 23 februari

Välkommen på TechMeetUp lunchträff 23 februari.  Lyssna och inspireras till  Andreas Flodström, en av medgrundare av det sociala företaget Beetroot med sitt säte i Ukraina. 

Idag sysselsätter Beetroots ekosystem  550  personer i Sverige och Ukraina. De har R&D-kontor i Kiev, Odessa, Kharkiv, Poltava, Kremenchuk, Ivano-Frankivsk och Stockholm. De driver även ett nätverk av IT-skolor; Beetroot Academy, i nästan 20 städer runtom i Ukraina.


Information: 

När: torsdag 23 februari kl. 11.00-13.00 (Enklare lunch serveras från kl.12.00)

Var: International House Gothenburg, Järnvågsgatan 3, 413 27 Göteborg

Närmsta hållplats: Järntorget

För vem: För techföretag i Göteborgsregionen 

Kostnad: Kostnadsfritt. 

Vid förhinder: Avboka din plats  i god tid för att vi ska kunna beställa rätt mängd mat och undvika svinn. Det gör du enklast genom länken i ditt bekräftelsemail, eller kontakta Charlotta (Lotta) så hjälper hon dig. 

 

Varmt välkomna!

Anmäl dig till evenemanget

Vi är här för att hjälpa

Charlotta Johansson
Företagsrådgivare
Arbetsområden: Affärsutveckling Tillväxt Tech

Talare

"Redan när vi startade Beetroot 2012 hade jag och Gustav Henman en idé om att vi ville bygga ett bolag i Östeuropa som har så mycket positiv impact som möjligt. Den idén hade vi redan innan vi visste exakt vad bolaget skulle göra, eller ens vilket land vi skulle start från. Vi fann Ukraina och landade från början i IT konsultverksamhet, som över tiden växt till ett helt "Tech-Ecosystem" även med utbildning genom Beetroot Academy och innan kriget en Beetroot Hub i Mariupol. Att använda Tech för att skapa positiv impact är den röda tråden i allt vi gör. Idag är vi ca 550 anställda, varav ca 450 befinner sig i Ukraina." 

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Järntorget. Vi erbjuder också digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Huvudkategori

Tipsa en vän