Christian Berg

TechMeetUp: Digital brottsbekämpning med Christian Berg

Date and time26 april 2024, 13:45 - 15:00
Location and addressQueensLab, Västra Hamngatan 11, 411 19 Göteborg
Sub categories Tech, Utveckla företag
Aktivitetstyp Seminarium

Utforska banbrytande teknologi för digital brottsbekämpning och informationshantering när vi presenterar Christian Berg, medgrundare av Paliscope och NetClean Technologies AB. Få insikter i hans expertis och framtidens digitala lösningar vid vårt kommande event om innovation inom säkerhet och integritet online.

Anmälan

 

Christian Berg är en framstående entreprenör och medgrundare till Paliscope, ett teknikföretag som specialiserar sig på att utveckla verktyg för digitala undersökningar och informationshantering. Deras mjukvaruprodukter stöder brottsbekämpning, säkerhet och regeluppföljning genom att effektivt analysera och visualisera data från olika digitala källor.

Christian Berg grundade även NetClean Technologies AB med syftet att bekämpa spridningen av bildmaterial som involverar sexuell exploatering av minderåriga på internet. Hans tekniska bakgrund har varit avgörande för utvecklingen av innovativa lösningar mot detta globala problem. Christian har blivit en ledande röst för att öka medvetenheten och främja samarbete mellan olika sektorer för att stärka säkerheten och integriteten online och bekämpa detta.

 


Vad sägs om lite kaffe på maten?

Vi bjuder även på kaka, men framförallt på inspirerande talare och likasinnade deltagare.

När: Fredag 26 april klockan 13.45-15.00 

Var: QueensLab, Västra Hamngatan 11, 411 19 Göteborg (hitta hit)

För vem: För techföretag i Göteborgsregionen 

Kostnad: Kostnadsfritt


 

Närmsta hållplats för detta evenemang är Domkyrkan.  


För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Du blir ju så bra på bild! 

Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Anmälan till event

Vi finns här för att hjälpa dig