Webbinarium 10 dec - Skapa starkt innehåll för företagets digitala kanaler

10 december 2020, 08:30
Online
Välkommen till ett webbinarium där vi fördjupar oss i hur du kan skapa starkt och autentiskt innehåll till företagets digitala kanaler. Vi går igenom hur du kan komma igång och hur du skapar effektiv kommunikation som når igenom bruset.

Vi kommer diskutera dessa frågeställningar:

  • Hur kommer du igång?  
  • Hur sätter du varumärkets röda tråd? 
  • Vad är ett starkt budskap? 
  • Vilka kanaler passar just dig?  
  • Vikten av högt produktionsvärde! 

Föreläsaren Magnus Lundin har mer än 20 års erfarenhet från varumärkesarbete och kommunikation, både som konsult och från marknadsavdelningar inom ett antal olika branscher.
    
Webbinariet passar bäst för dig som företagare som vill komma igång med ditt innehåll eller för dig som redan fått upp farten lite grann och nu vill ta företagets digitala kommunikation till nästa nivå.
 
Tid
Torsdagen den 10/12, kl 08.30-09.30
 
Plats
Online, länk skickas ut i god tid innan.
 
Webbinariet riktar sig till deltagare i Expedition Framåt!
Detta webbinarium är öppet endast för företagare som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Deltar ditt företag inte, hör då gärna av dig till expeditionframat@businessregion.se för att få veta vad det innebär. Två personer från varje företag kan delta, totala antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller.

Dokumentation
Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.

Anmäl dig till evenemanget

Aktiviteten är fullbokad
Aktivitetstyp

Tipsa en vän

Visa cookie-information