27 september 2022, 09:00 - 10:00
Online via Teams, Online

Webbinarium: Ta ditt företag till nästa nivå!

Driver du företag och vill hitta fler kunder? Vill du skapa nya nätverk? Välkommen till en digital träff där vi visar hur du får din verksamhet att växa och bli mer lönsam.

Tillsammans med Företagarna bjuder vi på Business Region Göteborg  in dig som startat och driver företag och vill lyfta din verksamhet till nästa nivå. Vi bjuder på ett smakprov från vår uppskattade workshopserie för småföretagare där vi går igenom hur man bäst jobbar med affärsmodell, ekonomi, marknadsföring och försäljning. 

Våra experter Ingrid Alestig och Andreas Molander håller i dragningen, de är två av våra erfarna affärsutvecklare med fokus inom bland annat  försäljning och ekonomi. Tillsammans med Business Region Göteborgs företagsrådgivare Mikael Johansson och Maria Lindström håller de i trådarna denna morgon. 


Målgrupp: Företag med 0-5 anställda. Om du inte är medlem i Företagarna så kan du klicka i rutan Gäst när du anmäler dig. 

Plats: Digitalt, länk till möte skickas ut dagen innan

Pris: Kostnadsfritt. Om du får förhinder var god avboka dig eller meddela oss så vi kan ge plats för annan företagare.


Arrangörer: Denna föreläsning är ett samverkansprojekt mellan Business Region Göteborg och Företagarna för att stärka och skapa långsiktig tillväxt hos så många företag som möjligt i Göteborgsregionen.


Vad är Business Region Göteborg?

Business Region Göteborg ansvarar för näringslivsutveckling i Göteborgs Stad och representerar 13 kommuner i regionen. Vi är neutrala och ett icke vinstdrivande bolag. Vårt uppdrag är att bidra till att skapa fler arbetstillfällen och hållbar tillväxt och detta gör vi bland annat genom att stötta företagare som vill utveckla sig själva och sin verksamhet.

Anmäl dig till evenemanget

Vi är här för att hjälpa

Mikael Johansson
Företagsrådgivare
Arbetsområden: Affärsutveckling Strategi Tillväxt

För att värna miljön strävar vi normalt sätt efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Men detta är ett digitalt event som vi genomför via Teams Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Ingrid Alestig och Andreas Molander, affärsutvecklare

Vi är här för att hjälpa

Mikael Johansson
Företagsrådgivare
Arbetsområden: Affärsutveckling Strategi Tillväxt
Aktivitetstyp

Tipsa en vän