Workshopserie 22/2: Led dina säljare till framgång

22 februari 2022, 09:00
Östra Hamngatan 5, 411 10 Göteborg, Sverige

Rätt förutsättningar – ett sätt att öka försäljningen och att skapa nöjdare kunder. 

För att bli mer effektiv i sin försäljning krävs säljare som kan prestera på en hög nivå. Det i sin tur kräver struktur, motiverande ledning, tydlighet – en miljö där rätt förutsättningar skapas för säljarna att kunna leverera. Kopplingen mellan motivation och prestation är tydlig, men hur kan detta balanseras på ett bra sätt. Att mäta ”fel” mål kan resultera i felaktig styrning och att man inte uppnår de effekter som eftersträvas.

Ur innehållet
• Samspelet i organisationen med kunden i fokus
• Säljledarens respektive säljarens arbetsuppgifter och roll
• Motivation ger prestation – hitta säljarnas drivkrafter. Är belöningssystem ”rätta” vägen?
• Effektivt tidsutnyttjande – planering, genomförande och uppföljning

Denna workshopserie vänder sig till dig som leder säljare. Under två halvdagar får du i grupp ta till dig teori, diskutera metoder och får handfasta tips och verktyg att ta med dig tillbaka i ditt dagliga arbete. Därefter bokar du och workshopsledaren in ett individuellt möte där ni summerar workshopen, insikter och lägger en plan för fortsättningen. Workshopledaren Ingrid Alestig är en erfaren affärsutvecklare specialiserad inom försäljning.  

Tre träffar med workshopledare
• Workshop 1: tisdagen den 22:e februari kl. 9.00-12.00 
• Workshop 2: tisdagen den 1:e mars kl. 9.00-12.00 
• Möte: Individuellt uppföljningsmöte

Det individuella uppföljningsmötet bokas efter workshoptillfällena för att summera insikter och erfarenheter.

Plats
Business Region Göteborg, Östra Hamngatan 5, Göteborg

Pris
4.000 kr exkl. moms/person

Vem kan gå?
Denna workshopserie riktar sig till företag som deltar som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt (gör ni inte det redan, hör då gärna av er till expeditionframat@businessregion.se för att få veta mer vad det innebär). Totala antalet platser är begränsat.
För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Lilla Bommen.
För mer information kontakta Susanne Abildtrup på susanne.abildtrup@businessregion.se.

Dokumentation
Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.

Anmäl dig till evenemanget

Jag önskar att**
Uppgiftslämnandet genom detta formulär betraktas som ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Läs hur vi behandlar dina uppgifter här
Aktivitetstyp

Tipsa en vän

Visa cookie-information