28 februari 2023, 13:00 - 16:00
Business Region Göteborg, Östra Hamngatan 5, Göteborg

Workshopserie: Bygg varumärke och driv försäljning med din företagsprofil på Linkedin

Om dina kunder finns på Linkedin behöver du arbeta strategiskt för att synas där. På allmän förfrågan kör vi igång en riktigt givande workshopserie om Linkedin för dig som vill skapa en smart handlingsplan. Öppet för företag som deltar i vårt tillväxtprogram.

Vare sig ni fokuserar på att bygga varumärke eller vill öka försäljningen är Linkedin en viktig kanal. Vi har skapat en workshopserie som ska hjälpa dig att ta fram rätt strategi och aktivitetsplan men också praktiskt lära dig hur du jobbar med innehåll och annonsering för att nå de resultat du önskar.

 

Denna workshopserie om två träffar (plus personligt rådgivningsmöte på två timmar) varvar korta genomgångar med övningar för att du ska kunna förbättra ditt företags närvaro på Linkedin. Vår affärsutvecklare och sociala medie-specialist Alice Orbelin kommer att skicka ut material och övningar via mail inför träffarna för att sedan coacha dig att skapa starkt innehåll och få struktur i ert företags närvaro på Linkedin.

 

Ur innehållet: 

• Hur algoritmen fungerar

• Skapa rätt innehåll för din målgrupp

• Involvera medarbetarna

• Använd statistikverktyget

• Kom igång med annonsering

 


När: Tre träffar totalt: tisdagen den 28 februari och tisdagen den 14 mars kl 13-16 tillsammans med gruppen, personligt rådgivningsmöte om två timmar bokas separat med workshopledaren

Kostnad: 2.400 kr för en deltagare, 2.995 kr för två deltagare från samma företag

Gruppstorlek: Max 16 deltagare

Förberedelser: Material, videos och övningar skickas ut av workshopledaren via mail inför träffarna. För att få maximal utväxling av dessa workshops är det viktigt att du förbereder dig inför träffarna och har en företagsprofil på Linkedin som du kan jobba med på en dator som du tar med när vi ses.


Vill du också delta i denna workshopserie?

Företagare som deltar i vårt tillväxtprogram kan delta i denna workshopserie. Med vårt tillväxtprogram hjälper vi varje år hundratals entreprenörer och företagare att skapa större lönsamhet och hållbar tillväxt. Hos oss får du utrymme och kraft att växa. 

Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup på 031-367 61 12 eller susanne.abildtrup@businessregion.se så berättar hon mer om hur du gör för att delta och hur vi stöttar företagare som vill utveckla sig själva och sin verksamhet!

Anmäl dig till evenemanget

Vi är här för att hjälpa

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration

Talare

Alice Orbelin är vår affärsutvecklare med fokus inom marknad och försäljning. Alice hjälper små och medelstora företag att skala upp sin försäljning. Social Selling, Inbound, Digital Marketing och Sales Enablement är områden där hon har lång erfarenhet.

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Lilla Bommen. Vi erbjuder ofta digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt, dock inte vid detta event. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här.

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Aktivitetstyp

Tipsa en vän