26 oktober 2021, 08:00 - 09:00
Online

Workshopserie: Öka din försäljning på den digitala arenan 26/10

I denna workshopserie får du nycklarna du behöver för att sälja mer i de digitala kanalerna. Kursen passar både som uppföljning för dig som deltog i vår workshop "Öka din julförsäljning" förra hösten och som fristående kurs för dig som helt enkelt vill sälja mer. Kursen vänder sig i första hand till dig som driver företag inom besöksnäring och handel, inom ramen för de extra resurser vi har för dessa branscher.

Du kommer att identifiera de områden som ditt företag behöver vässa i era digitala kanaler. Du får också kostnadsfri coachning och rådgivning.

Målet med workshopserien och den individuella coachningen är att skapa en handlingsplan för hur du ökar din försäljning i de digitala kanalerna 2022.

I serien kommer vi att beröra hur du:

  • tar fram din ideala målgrupp
  • paketerar ditt erbjudande på rätt sätt
  • skapar innehåll som är relevant för målgruppen
  • ökar försäljningen i rätt kanaler
  • mäter, följer upp och optimerar dina insatser

Vi startar workshopserien med ett webbinar där vi tillsammans går igenom vad som hänt både hos dig och i de digitala kanalerna under det senaste året.

Bollplank efter workshopen ingår
Efter första workshopen får du kostnadsfri coachning för att identifiera de områden du vill fördjupa dig inom. Via ett formulär kommer du att kunna boka en rådgivningstid som passar dig. Du får också svara på några korta frågor om hur du jobbar med digitala kanaler och verktyg idag – bland annat inom webb, e-handel och utskick.

Workshopserien leds av Alice Orbelin och Bernd Gustafsson, affärsutvecklare specialiserade inom marknadsföring, sälj och kundrelationer.    

Första tillfället startar med en generell uppdatering och efter det får du tillgång till olika workshopalternativ och tider som ingår i serien.  
 
Kostnadsfri workshop


  • När: 26 oktober kl 08:00-09:00
  • Var: Digital workshop via Teams - länk skickas ut separat dagen innan workshopen
  • Pris: Kostnadsfritt

Observera att senaste anmälningsdag är den 22 oktober.

Workshopen, som arrangeras av Business Region Göteborg, är den första i en planerad föreläsningsserie med fokus på marknadsföring i digitala kanaler. Individuell rådgivning ingår. Du väljer själv vilka workshops du vill delta i efter denna.

Frågor?
Hör av dig till: bjorn.andersson@businessregion.se.eller 073-066 09 22.

 

Anmäl dig till evenemanget

Anmälan är stängd

Vi är här för att hjälpa

Björn Andersson
Företagsrådgivare
Arbetsområden: Affärsutveckling Strategi Tillväxt
Aktivitetstyp

Tipsa en vän