Företag365 – workshopserien som får fart på ditt företag

Vill du få nya kunskaper i affärskunskap som får ditt företag att växa och ökar lönsamheten? Vill du hitta nya kunder och bredda ditt nätverk? Då ska du delta i Företag365 – en workshopserie för dig som vill få fart på ditt företag!

Ta företaget till nästa nivå

 • Har du startat företag men inte riktigt fått det att lyfta?
 • Är du redo att jobba för att få företaget ska växa?
 • Vill du lära dig hur du får fart på företaget?

Om du svarade JA på någon av frågorna är Företag365 något för dig!

Läs mer
Ingrid är workshopledare för Företag365

Att förstå helheten

Företag365 är en workshopserie på fyra tillfällen som ger dig förståelse för helheten hur affärsutvecklingens olika delar behöver samspela för att på mest effektiva sätt kunna möta konkurrens, skapa tillväxt och säkra lönsamhet. 

Vi går igenom sambanden mellan de 4 viktigaste delarna:

 • Affärsmodell 
  – Affärsmodellen är en beskrivning av hur verksamheten ska skapa värde för kunden. Vi går igenom dina varor/tjänster och hur du når kunderna för att kunna tjäna pengar.
 • Marknadsföring 
  – Här fokuserar vi bland annat på marknadsplanering, segmentering och dina målgrupper. Viktiga delar är även ditt varumärke, dina kanaler och varför kunden ska välja just ditt företag.
 • Ekonomi 
  – I denna workshop går vi igenom om budgetering, kalkyler och nyckeltal. Vi tittar på hur du kan använda ekonomi som beslutsunderlag för att bli mer framgångsrik.
 • Försäljning
  – Vi diskuterar säljplanering, nykundsbearbetning och kundvård. Stora frågor är hur du hittar affärer och hur gör du dina möten mer säljande?

  Varje workshoptillfälle innehåller teori som varvas med praktik och leds av våra kompetenta och erfarna rådgivare och genomförs i de kreativa lokalerna på YESBOX i Gamlestaden. 

  • Personlig rådgivning (2 tim)

  Efter workshopen får du dessutom två timmars personlig rådgivning inom det område du önskar eller där du känner att du behöver som mest stöd.

  Start 26 maj - Anmäl dig här Kontakta mig

  Företag365 har gett mig en djupare förståelse av områden som rör företagande och entreprenörskap, speciellt kan jag bättre förstå hur de berör vårt företag som redan är etablerat och ska påbörja sin resa vidare.
  Jonas Olsson, ägare av Möbelverket i Göteborg

  Workshopledare

  Varje workshoptillfälle genomförs i de kreativa lokalerna på YESBOX i Gamlestan och leds av våra kompetenta och erfarna rådgivare:

  • Ingrid Alestig
   Ingrid innehar specialistkunskaper inom försäljning och har mångårig erfarenhet att jobba med allt från säljledning och strategi till säljteknik och kundkommunikation.
  • Magnus Lundin
   Magnus har mer än 20 års erfarenhet från varumärkesarbete och kommunikation, både som konsult och marknadschef inom flertalet olika branscher.
  • Andreas Molander
   Andreas har stor erfarenhet av affärsutveckling i startup- och innovativa bolag samt framtagning och genomförande av strategiska mål.

  Efter workshopen får du dessutom två timmars personlig rådgivning inom det område du önskar eller där du känner att du behöver som mest stöd.

  Företag 365 hjälpte mig att bli mer professionell i mitt företagande och identifiera vad jag kan göra för att ta mitt företag till nästa nivå, både på kort och lång sikt.
  Nikola Zivkovic, ägare av @foodandcoffeegbg
  Företag365. Workshopserie i fyra delar inklusive personlig rådgivning.

  Om Företag365

  Genom att investera i dig själv och ditt företag får du både värdefull kunskap om hur du framgångsrikt driver ditt företag och verktygen för att förstå vilka insatser som är bäst för ditt företags utveckling. 
   

  Omfattning och kostnad

  Tid
  Programmet består av fyra workshops à 3 timmar, totalt 12 timmars utbildning
  + 2 timmar personlig rådgivning

  Pris
  1.495 kr exkl moms

  Start 26 maj - Anmäl dig här Kontakta mig

   

  Höstens planerade workshopserier

  Start 22 september - Anmäl dig här

  Start 24 november - Anmäl dig här

  Kursen var en väldigt bra start som gav mig så många pusselbitar. Och den var inte så dyr, det var viktigt i sammanhanget. Och nu vet jag att marknadsföring är det jag behöver grotta ner mig i mest.
  Maria Englund-Olofsson, ägare till MEO konsult

  Jag svarar gärna på dina frågor

  Maria Lindström
  Näringslivsutvecklare
  Arbetsområden: Affärsutveckling Kompetensförsörjning Hållbarhet